AJS NIGRUTIN ISKIDAO AUTOTUNE I IDJTV: Sada nam iz slične kuhinje dolazi nešto totalno drugačije i pesma TVOR! (VIDEO)

Poslednjih nekoliko dana sa prvog mesta trenindg liste Youtube servisa, ne silazi Ajs Nigrutin, odnosno danas popularniji kao Ajs Nigucci. 

Naime, u jednoj opasnoj prozivci modernih autotune muzičara, sa pesmom i spotom koji su snimljeni bukvalno za dan, pokazao je svu glupost ovog muzičkog pravca. I normalan narod je oduševljen ovim njegovim izazovom. Svi komentari govore da je razbio autotune repere.

Međutim, sada nam iz slične kuhinje dolazi nešto sasvim drugačičje. Novi bend, BareMoj, predstavlja sinonim za ulični funky rep, a ovaj duet se na domaćoj hip hop sceni nalazi već duži vremenski period. 

Poslušajte ovaj letnji hit za roštilj. Pesma se zove TVOR

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top