TRAGEDIJA ZBOG KOJE JE PLAKALA SRBIJA: Mlada, zbog poodmakle trudnoće. nije mogla da dođe svojoj kumi na sahranu

Sa samo dvadeset godina, Marina Petkuc iz Zrenjanina, nastradala je kod Bačkog Gradišta na povratku s venčanja na kom je bila kuma. Strašnoj sudbini je prethodilo veliko veselje sa preko 200 zvanica. Najveselija je upravo bila nastradala žrtva, koja je bil ai kuma na svadbi. Svi u Zrenjaninu, koji su poznavali Marinu, ostali su u šoku. O njoj imaju samo relči hvale, da je bila dobar đak, pohađala je i nekoliko različitih sekcija u školi. Poslednjem ispraćaju nije mogla da prisustvuje mlada, kojoj je žrtva bila kuma na venčanju, zbog poodmakle trudnoće.

U teškoj saobraćajnoj nesreći u noći između subote i nedelje pored Marine poginuo je i Marinjel Vukovan (49), ujak mlade, dok je još šest osoba, među kojima troje dece, povređeno kad su se sudarila dva automobila kojima su se svatovi vraćali s venčanja.

- Tuga da ne može biti veća. Marina i Klementina su bile nerazdvojne drugarice. Kada je Klementina zatrudnela, odmah je rekla Marini da želi da joj bude kuma. Ali ovo je nepravda, samo što se Marina potpisala kao kuma, nakon nekoliko sati je stradala. Pa gde je tu pravda kad je bila pravi anđeo za sve nas - kaže jedna od Marininih drugarica.

Mirko Stjepanović, Marinin zet, kaže da porodica ne može da prihvati da je više nema.

- Otac je saopštio ćerki Klementini, u dogovoru s porodicom i lekarima, s obzirom na poodmaklu trudnoću, da je izgubila kumu Marinu i ujaka. Prvi dan joj nisu govorili, ali više nisu mogli da kriju. Njoj nisu dali da dođe na sahranu, a i mi smo se složili, jer je teško podnela vest da ih je izgubila. Marina je inače išla u osnovnu školu sa mladoženjom i ona je upoznala Klementinu s njim - kaže Stjepanović, dodajući da porodicu boli što su neki mediji objavili da je njihova Marina bila u vezi s mladoženjinim kumom Davorom Vesićem.

- Ne znam odakle im to. Oni su se upoznali tog dana na svadbi. Marinin otac je umro, mislim kad je ona imala tri godine, ima majku, koja živi u Krnjevi, i sestre. Stalno je bila kod nas i kod druge sestre. Zlatno dete - dodaje Marinin zet.

Za nesreću na putu Temerin - Bačko Gradište navodno je kriv mladin ujak Marinjel, koji je vozio pijan i svojim kolima udario bočno u drugi automobil sa svatovima, pa su oba vozila sletela s puta i isprevrtala se. Među teško povređenim putnicima je i Klementinin brat Kristijan (18).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top