VIKALA SA SEDMOG SPRATA I PRETILA DA ĆE SKOČITI: Marko, nesrećo, trudna ti više nisam poželjna. Dete je krivo zbog tvoje preljube!

Juče u kasnim popodnevnim satima, užasna scena se odigravala na periferiji Požarevca. Naime, kako komšije i svedoci ovog nemilog događaja tvrde, Marija se, u petom mesecu drugog stanja, popela na vrh zgrade u kojoj je živela i sa sedmog sprata pretila kako će skočiti i okončati svoj život, ali i život svoje bebe. 

"Vraćao sam se sa pijace kada sam čuo viku. Dranje. Samo je odzvanjalo Marko, šta si mi učinio. Pogledao sam levo i desno, video sam ljude koji gledaju ka nebu. Pogledao sam i ja. Jeza me je strefila. Devojka je stajala na ivici simsa i pretila da će se ubiti", navodi nam slučajan prolaznik koji se u tom momentu naišao na licu mesta.

"Marko, šta si mi učinio. Kako sada da živim. Nesrećo. Šta si mi učinio!". odzvanjalo je predgrađem Požarevca. Komšije su odmah pozvale policiju, koja je došla zajedno sa vatrogascima i hitnom pomoći, u najkraćem mogućem roku. 

"Jadna devojka. Bila je srećna, treba da rodi bebu. Taj Marko, nikada mi se nije sviđao. Viđala sam ga uveče kada dolazi kod nje i ujutru kada ide negde. Mutan tip, skroz", objašnjavala je situaciju komšinica koja očigledno sve vidi i sve zna: "Marija je fina devojka. Lepo vaspitana. Ne znam šta joj ovo treba. Neka sama odgaja detge, ima toliko dece bez oca, pa eto, normalna, zdrava". 

Ovako se odvijala cela scena. Žena, pod imenom Marija, srednjih tridesetih godina, uništena od stalnih prevara svog verenika Marka, a u petom mesecu trudnoće, odlučila se na samoubistvo. Stajala je na simsu svoje zgrade dobrih deset minuta, pre nego je stigla policija sa vatrogasnim kolima. Postavili su mrežu i zaštitu u slučaju da devojka skoči. Policijski inspektori grada Požarevca su pregovarali sa devojkom i ubeđivali je da siđe. Međutim, ona se samo derala: "Marko, je*i se! Dete ne zaslužuje takvog oca. Dete je krivo što me više ne želiš". 

Kako komšije prićaju, Marko je voleo da švlja, a Marija se ugojila i mislila je da zbog toga više nije poželjna. Sebe je krivila za njegovu prevaru. I to jadno dete .

U jednom momentu, Marija je napravila iskorak napred. Svi su uzbuđeno gledali, a sada je već bilo prisutno i nekoliko stotina komšija, rodbine i prijatelja. Mnogi su se pitali da li je Marko tu negde. Njega očigledno nije bilo. Ali, pojavio se Marijin brat, koji je potrčao ka ulazu zgrade, popeo se na krov i krenuo da moli svoju sestru. Kada ga je videla, Marija je promenila ponašanje, vratila se korka unazad, počela normalnije da priča, ali i dalje u svakoj rečenici je spominjala Marka. Brat je krenuo sa ubeđivanjem da siđe, da Marko nije vredan toga, da dete nije ništa krivo- U jednom momentu je zakoračio ka simsu i izgovorio: "I ja ću skočiti, ako i ti skočiš". U tom momentu ga je Marija zagrlila i zadržala. Oboje su sišli liftom do prizemlja i izašli iz zgrade pravo ka bolničkim kolima. Usledio je dugotrajan aplauz prisutne "publike". 

Bratska ljubav je spasila Mariju i njenu još nerođenu bebu. Može ona da živi i bez tog Marka. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top