PROCUREO SCENARIO SA NOVOG TOP KANALA: Bjelogrlić besan, amateri slučajno otkrili scenario nove sezone Senke nad Balkanom (VIDEO)

Taman što se završila prva sezona serije Senke nad Balkanom, a usledio je skandal koji se vezuje za novu sezonu serije. 

Naime, već nekoliko nedelja se spominje mogućnost da se serija prikazuje na novom kablovskom kanalu pod nazivom TOP u vlasništvu Direct media agencije, odnosno Dragana Đilasa. Spominje se cifra od milion evra koliko je ova agencija spremila za nocu sezonu serije. RTS je ponudio duplo manje novca. To automatski znači da će posle nove sezone Ubice mog oca, uslediti veliki transfer i nove sezone Senke nad Balkanom. 

Ipak, skandal je usledio zbog amaterskog pristupa novog Top kanala i zapolsenih na ovoj televiziji. Jedan od mladih direktora je scenario za novu sezonu poneo kući, pa se svojim prijateljima hvalio informacijama iz nove sezone i pokazivao im scenario. Izvor spominje da su piće i laki opijati učinili svoje, pa je ovaj mladi direktor prekršio ugovor o poverljivosti. Jedan od učesnika ove zabave je mobilnim telefonom slikao na desetine stranica novog scenarija i slike postavio na fejsbuk stranicu. 

Šta će se desiti u novoj sezoni serije? 

Svima nam je jasno da Hrvati zajedno sa Makedoncima žele da usmrte kralja i tako izvrše udar na kraljevinu. Njihvo cilj je samostalnost, ali u sve to će se umešati mistične sile koje dolaze iz Evrope. Tane (Dragan Bjelogrlić) će se posle puštanja Kaluđera odati još više alkoholu i povući će se na selo kod svoje sestre. Tamo će ga pronaći njegov nekadašnji saradnik, koji se vraća iz Švajcarske sa šokantnim saznanjem koje je dobio od strane Arčibalda Rajsa. 

Kaluđer ubija načelnika policije, a žandarmerija se diže na uzbunu. Dolazi do sukova vojske, koja brani Kaluđera sa jedne strane, i policije, koja želi da osveti svog načelnika. Celu situaciju smiruje služba Državne bezbednosti koja lično lišava života Kaluđera. Međutim, Tane dobija iz Švajcarske informaciju o novoj opasnosti po Srbiju. Hrvati i Makedonci spremaju krvavi scenario i samo Tane može pomoći da spase Srbiju. POjavljuje se čovek koji nudi teroristima opasno oružije mistične prirode. Ludi naučnik kojeg glumi Zoran Cvijanović, prodaje onome ko plati više oružije za koje mnogi smatraju da ne dolazi sa ovog sveta, već da je vanzemaljske tvorevine. Niko ne zna kako je ovaj naučnik dobio nacrt za ovo oružije koje je spreman da proda teorirstima. Tane se vraća u Beograd, spreman da spase Kralja i pored toga što ga je on više puta izdao.

Ovaj put, mora da se nosi i sa opasnošću, jer je Kaluđer raspisao nagradu za njegovu glavu. Kada Kaluđera nije više bilo, nasledila ga je nepoznata osoba koja je ponovo aktivirala tu poternicu. Svi kriminalci u Beogradu jure Taneta i njegovog kolegu. Dolazi do opasnih scena nasilja, seksa i bluda. 

Naravno, više neće biti odsečenih glava. Priča će krenuti u nekom drugom žanru, pa ostaje pitanje koliko će se to svideti gledaocima. 

Mistiku u novoj sezoni će priprediti pojavljivanje priče o zlatu Nemanjića zakopano negde na Kosovu. U celoj priči će se prvi put pojaviti i Albanci, koji počinju sa svojim terorističkim aktivnostima. Serija u novoj sezoni želi da prikaže Kraljevinu Srba, Hrvata i Slovenaca kao jedan prostor gde cveta kriminal i terorizam, dok Evropa okreće leđa. 

U novoj sezoni pojaviće se dosta novih likova i dosta iznenađenja sa strane odabira glumačke ekipe. Jednu od novih uloga će uzeti Ivan Bosiljčić i Petar Strugar. Novog načelnika policje glumiće

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top