PROŠLO JE 12 GODINA: Ovo je bio poslednji TV duel Dragana Đilasa i Aleksandra Vučića (VIDEO)

Već nekoliko godina opozicija u Srbiji komentariše i kritikuje vlast kako ne želi da izađe na TV duel. U više navrata su navodili da sam Aleksandar Vučić može izabrati vreme i televiziju na kojoj bi se duel održao. Takođe, u više navrata je predsednik Srbije prihvatao poziv na ovaj TV duel i govorio kako će se tada videti sav lopovlk opozicije, do takvog TV duela nikada nije došlo.

Ipak, pre 12 godina tadašnji gradonačelnik Beigrada Dragan Đilas, prihvatio je poziv na duel Aleksandra Vučića. Emisija se prikazivala na TV Pink u udarnom terminu. Na snimku se može videti koliko je napredovao Aleksandar Vučić za ovih 12 godina. Takođe, može se videti ponašanje koje danas optužuje pri napadima opozicije na njega. 

Pored svega, Aleksandar Vučić je prikazivao kuću u kojoj živi Dragan Đilas, optuživao ga da naplaćuje jednu TV seriju 5.000 eura, da je vlasnik svih domaćih televizija putem marketinških minuta koje prodaje preko svoje firme Driectmedia, da troši narodne pare na samopromociju, ali i sklapanje unosnih poslova za svoje kompanije, da kupuje solarne panele itd.

Dragan Đilas je optužio Vučića da je pokrao halu Pinki dok je bio direktor, da su štampali o trošku građana stranačke novine "Velika Srbija" u tiražu od 500.000 primeraka, da je u više navrata rekao kako će podneti ostavku ukoliko izgubi izbore itd. 

Pogledajte i sami.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top