Paparazzo

Paparazzo (209)

Pevačica „Alegro benda“ je mislila da će joj 2015. biti najlepša u životu – zatrudnela je.

Samo nakon dva meseca, izgubila je bebu. O tome priča prvi put. pevačica „Allegro benda“.

“Osećate se jadno, teško je to opisati u nekoliko rečenica“ – počinje svoju priču Slađana Vujičić.

O spontanom pobačaju dugo nije želela da govori. Onda je rišila da ispriča kako se osjećala, da bi i druge žene, koje se nađu u istoj situaciji znale da nisu same.

– Kada vam se dogodi takva stvar, jedino što možete da pomislite je da je došao kraj i vašeg života. Kao da umirete. Pomišljate: sada ću da se objesim i doviđenja – kaže Slađana.

Ipak, takvo stanje je privremeno. Iako ga psiholozi opisuju kao jedno od najtežih, žena mora da nastavi dalje.

– Imala sam bezgraničnu podršku mojih najbližih. Riješila sam da ne želim da se predam. Da moram da podignem glavu i nastavim dalje. To je jedino rješenje – objašnjava pjevačica.

Nije želela da je sažaljevaju, niti sebi da dozvoli da padne u depresiju. Te momente ne poznaje. 

– Od toga što ćete da se zatvorite u sobu, ništa nećete dobiti. To nije dobro. Ne samo za vas, nego i za ljude oko vas koji vas vole. Sve što se dešava morate da prihvatite i da idete sa glavom gore. Da sve stojički iznesete – kaže pjevačica.

Iako joj je još u glavi momenat kada su joj ljekari saopštili da je izgubila bebu, Slađana na život gleda vedrijim očima.

– Pogledam se, dobro razmislim i kažem: samo da smo živi i zdravi. Što se kaže, Bog je to tako namjestio da se to desi. Ko zna iz kog razloga. Priroda odbacuje vjerovatno nešto što nije bilo dobro – kaže.

Ovaj gubitak je nije spriječio da misli o lijepim stvarima i planira budućnost. A njen partner joj je najveća podrška.

– Partner i ja idemo dalje. Nadam se da ćemo sve uskoro zaboraviti. Planiramo vjenčanje, malu ceremoniju. Veliko slavlje ostavljamo za druge dane, a do tada nadam se, doći će i beba – osmjehuje se Slađana.

Na estradi je zavladala panika nakon što su lopovi upali u vilu Saše Popovića i odnijeli sef sa 10 satova vrijednih više od 100.000 eura, kao i povjerljiva dokumenta.

Policija sumnja da je u krađu umiješan neko iz najbližeg okruženja direktora “Granda”, pa će na saslušanje biti pozvani pojedini pjevači, a iskaz će dati svi članovi Popovićeve porodice.

 

Na ovaj korak inspektori su se odlučili poslije otkrića da su pljačkaši tačno znali kada Popović, njegova supruga Suzana Jovanović i njihova djeca nisu kod kuće, kao i to kako da uđu u dvorište, a da zaobiđu obezbjeđenje, kamere i alarm. Policajci intenzivno tragaju za počiniocima, a u toku sljedeće nedjelje iskaz će dati Popović, ali i članovi njegove porodice. Oni će reći gdje su bili u vrijeme kada su lopovi upali i da li sumnjaju na nekoga. Takođe, po nalogu tužilaštva, policija će uzeti izjave i od nekoliko pjevača “Granda” koji su bili bliski s Popovićem i koji su mu često dolazili u kuću. Estradnjaci su u nevjerici primili ovu vijest.

Pogledajte još: Najupečatljivija scena iz domaće kinematografije. Scena koja će vas ostaviti bez daha.
– Prije svega moram da kažem da mi je mnogo žao što se to desilo. Suzana i Saša su moji veliki prijatelji i rado ću da im pomognem ako mogu. Svi pjevači treba da se uključe u slučaj. Odazvaću se pozivu policije – rekla je Mira Škorić.

Rada Manojlović smatra da počinioci treba da budu adekvatno kažnjeni.

 

– Šokirala sam se kada sam čula da su lopovi upali u Sašinu kuću. Smatram da zakon pod hitno mora da se promijeni, i da vlasnik imovine mora da se zaštiti. Neka se ugledaju malo na Ameriku i Saudijsku Arabiju kada je riječ o lopovima i provalnicima. Vjerujem da naša policija intenzivno radi na slučaju. Naravno, ako policija smatra da mi pjevači nekako možemo da pomognemo, ja sam tu, reći ću sve što znam – poručuje Rada.

Marinko Rokvić smatra da je lopov neko ko je Popoviću blizak!

 

– Kao prvo, svakom od nas to može da se desi. Po mom mišljenju, to je uradio neko ko mu je ulazio u kuću. Ne znam koliko mogu da pomognem u ovom slučaju, ali uvijek ću se rado odazvati pozivu. Veoma mi je žao što se to dogodilo. Sale je kolekcionar satova, kao i ja, i siguran sam da baš te vrijednosti lopovima bile cilj – kaže on.

Pogledajte još: Pogledajte ovu pretuznu fotografiju. Zivotinje osjecaju kao i ljudi
I Dragan Stojković Bosanac, koji je godinama u žiriju Sašinog takmičenja “Zvezde Granda” je u šoku.

– Mnogo mi je žao što se to dogodilo. Ja stanujem daleko od Saše, a policija neka radi svoj posao – kaže Bosanac.

Nekoliko provokativnih naslova kruži internetom i jedna Cecina i Harina fotografija. Sva ova pisanja se svode na priče „čula – kazala“ o ljubavi između ovo dvoje ljudi. Istina je sasvim drugačija i portal „aura.ba“ eksluzivno objavljuje detalje Cecine udaje, reakcije njenih roditelja, te priču o tome kako je Haro Samardžić završio u logoru Batković, pored Bijeljine. Cecine riječi na jugoslovensko – mađarskoj granici 1993. godine i danas mu odzvanjaju u ušima: „Haro, ovo je za tvoj život“.

Devedesetih godina prošlog vijeka jugoslovenska državna zajednica već je pucala po svim šavovima. Estrada se nacionalizmu još uvijek opirala. Najveće zvijezde su živjele i radile kao da se zveckanje oružjem iz Beograda, Zagreba, Sarajeva i ne čuje.

Tih devedesetih godina hit zvijezde su bili Ceca, Brena, dvojica Halida, Vesna, Dragana, Šemsa, Sinan… Ceca je imala samo dva snimljena albuma. Nakon „Cvetka zanovetka“ sa „Ilidže 88“ gdje je proglašena za najuspješnijeg debitanta, sa Kemišom i Zoricom, će uraditi album „Volim te“, na kojem su se posebno izdvojile pjesme „Pustite me da ga vidim“ i „Kupuj majko cipelice na štiklice“. Najveće zasluge za tadašnje Cecine uspjehe imao je njen muzički producent Dobrivoje Doca Ivanković, a uz njega i sarajevski novinar i dopisnik „Sabora“ Ekrem Milić, s čijom porodicom su Veličkovići bili kućni prijatelji.

Kao maloljetnu djevojčicu Cecu su na svim koncertnim nastupima pratili njeni roditelji Slobodan i Mira. Ceca je devedesetih godina bila popularnija u BiH, nego u Srbiji. Čak je organizovala i prve solističke koncerte u manjim domovima kulture ili na otvorenim prostorima u Sarajevu, Visokom, Olovu, Vlasenici, Brezi, Kaknju, Zvorniku….

Zahvaljujući prijateljstvu sa novinarom Ekremom Milićem, koji je organizovao turneje i po inostranstvu, Ceca je počela dobijati angažmane u Sent Galenu u diskoteci „Tanoa“ koju je držao Eso Samardžić. Prvo gostovanje imala je u maju 1991. godine i sa njom je putovao otac Slobodan.

Napravila je sjajan posao, pa je Eso Samardžić angažovao i za septembar 91.. Ponovo je sa njom putovao Slobo. I tada će Ceca opravdati svoj honorar od 7.000 franaka.

Tada će se dogovoriti i za doček Nove 1991. godine u Sent Galenu i Bregencu. Za honorar u iznosu od 40.000 franaka Ceca je zabavljala goste u obje diskoteke,  jer su bile udaljena jedna od druge nekih tridesetak minuta vožnje švicarsko – austrijskim auto putevima. Jedna je bila Esino vlasništvo, a druga njegovog brata Hare Samardžića, koji se bavio sportom. Osamdesetih godina je bio jedan od poznatijih fudbalera u Švicarskoj.

Ta najluđa noć 31.12. 1991/1.1. 1992. godine biće i prva u kojoj u Cecinoj pratnji nije bio njen otac Slobodan. Ostao je u Žitorađi. Nasjeo je na priču koju su mu prodali Eso Samardžić i Ekrem Milić. Ubijedili su ga da nema potrebe da putuje sa Cecom i da plaća avionske troškove. Bolje mu je da štedi novac i što prije otplate stan kojeg su kupili u Beogradu od Branimira Đokića i Daliborke Stojšić.

Drugu polovinu decembra 91. godine Ceca je provodila u Sarajevu. Boravila je kod Ekrema Milića, s čijom porodicom se sjajno slagala. Odatle će i otputovati za Sent Galen.

Trećeg januara 1992. godine zazvonit će telefon u stanu novinara Milića. S druge strane telefonske žice bio je Cecin otac – Slobodan:

„Nije meni što se Ceca udala za Muslimana, nego što je otišla za oženjenog čoveka –  vidno uzbuđen govorio je pjevačicin otac.

„Tek tada ću shvatiti da su sjajnu igru igrali i mene prevarili i Ceca, i Haro, i moja supruga…. zadnji sam, kao i Slobo saznao, za tu ljubav.  Haro i Ceca su bili u ozbiljnoj vezi nekih pola godine, a da su to krili od svih nas – ispričao je za „aura.ba“ Ekrem Milić. On misli da su Ceca i Haro imali prvu bračnu noć 29. decembra 1991. godine u hotelu „Holidej in“.

Haro je zbog Cece ostavio suprugu Anku koja je, kakve li slučajnosti, Nišlijka kao i „cvetak zanovetak“. Živjeli su, kažu, u idealnoj zajednici sve do ljeta 1993. godine, kada se pojavio Željko Ražnatović Arkan u njihovim životima.

Kako i odakle on u cijeloj ovoj priči, teško da će se ikada saznati.

Haro i Ceca su te 93. godine se zaputili do Cecinih roditelja u Žitorađu. On je imao švicarske papire i nije imao nikakvih nacionalnih predrasuda. Sjajno su ga, pričao je, kasnije dočekali Cecini roditelji.

Haru i Cecu će rastaviti nepoznati ljudi, maskirani u vojničke uniforme. Njih dvoje su odsjeli u hotelu „Slavija“. Ujutro se trebali letjeti za „Cirih“.

“Samo sam čuo lupanje u vrata hotelske sobe. Mislio sam da je posluga. Ustanem, otvorim vrata i ugledam maskirane ljude. Počeli su me udarati… Ničega se više ne sjećam – ispričao nam je Haro Samardžić, koji danas živi u vanbračnoj zajednici sa jednom zagrebačkom doktoricom.

O torturama kroz koje je prolazio skoro tri mjeseca mogao bi se roman napisati. Haro ih se nerado sjeća. Kaže, da je bio u logoru „Batković“ pored Bijeljine, da su ga svakodnevno tukli i držali gladnog i žednog. Bio je spao na 46 kilograma; kost i koža…

“Jednog jutra se u logoru pojavila Ceca. Bila su dva džipa. Kratko ošišana, sa mnom ni riječi nije progovorila. Strpali su me u jedan džip sa gorilama, a ona je bila u prvom. Tada su mi prolazile najcrnje misli kroz glavu. Zaustavili smo se na jugoslovensko – mađarskoj granici. Ceca je tada izašla, dala mi 1.000 maraka, pasoš i ostala dokumenta, pružila ruku i kazala: „Haro, ovo je za tvoj život. Ja ostajem ovde. Ti idi svojim putem….Ovako je najbolje. Ne želim da te nosim na duši“.

Nastavak priče o Cecinom životu i karijeri je dobro poznat.

Folk pjevačica Lepa Brena i glumac Emir Hadžihafizbegović zajedno su se pojavili na prijemu tokom 23. Sarajevo Film Festivala što je u bh. javnosti izazvalo brojne reakcije, uglavnom na nekoliko portala i na društvenim mrežama.

Dok jedni Emira brane za druženje sa starom poznanicom, drugi njen dolazak u Sarajevo video kao loš ističući u prvi plan njenu ulogu koju je imala u agresiji na Bosnu i Hercegovinu.

   

 

Iz tog perioda datira snimak njene posjete Vojsci Republike Srpske u Bijeljini i Brčkom kada je zajedno s pjevačem Milošem Bojanićem obilazila vojnike u dijelu Bosne i Hercegovine koji je tokom agresije posebno propatio.

Ta vijest i tada je privukla veliku pažnju s obzirom da Brena ima bošnjačko porijeklo i ime u ličnoj karti – Fahreta Jahić. Pogledajte taj video i procijeniti sami.

 

VIDEO POGLEDAJTE NAKON ISPOVESTI:

Proslo je tek nekih 2-3 meseca od mog prekida sa Svetlanom,sa kojom sam bio 2god. u vezi,i u koju sam stvarno bio zaljubljen;ali po onom starom nepisanom pravilu,sve sto je lepo,kratko traje.Tako se i nasa veza zavrsila,cudne okolnosti su nas dovele do toga,no to nije ni bitno.Ono sto vam zelim ispricati je povezano sa Monikom,Svetlaninom najboljom drugaricom,koja je inace vec dugo godina zivela u Parizu.
Bilo je leto,i setajuci se gradom,slucajno naletih na Moniku,zbilja prelepu devojku,madjaricu vrele krvi.Kako sam je znao zvati u sali,dok sam jos bio skupa sa Svetlanom.Imala je dugu,ravnu crnu kosu,koja joj je padala preko celih ledja,crne oci,u kojima se mogla videti neka cudna seksipilnost,nenapadna,ali dovoljno izarazena;i slatke male usnice ispod prckavog nosica.Privlacila je svojom simpaticnoscu vise nego lepotom,i svojom jednostavnoscu,vise nego sexipilom.Sa grudima koje nisu bile ni prevelike,niti premale,neka trojka po mojoj slobodnoj proceni,ali crvste i loptaste,bas kakve sam voleo,taman da vam ispune celu saku.I prekrasno telo,koje kao da je neko izvajao za njenu visinu od 170cm.Uvek obucena sa stilom,ne provokativno,ali opet na jedan nacin koji bi pokazivao svu lepotu njezinog tela.Bila je od onih devojaka,sa kojim biste hteli voditi ljubav neprestano,da, voditi ljubav a ne jebati;jer je velika razlika izmedju ta dva naziva,bar po meni.
Okacila mi se oko vrata i sva sretna i nasmejana me pocela grliti i ljubiti po obrazima.Sa onim uobicajenim pitanjima-”Pa gde si ti?Sta radis?Kako si?
Pocela mi je pricu kako je dosla na odmor malo i kako joj je zao zbog mene i Svetlane,kako smo bili super par itd.Pocela me je malo smarati ta prica vezana oko moje bivse,pa joj rekoh u zelji da ne produbljujemo to;kako sam u zurbi i da cemo pricati drugi put.Na sto mi ona odgovori-
“Vazi se,ali slusaj,pravim zurku u subotu kod mene,moras doci!Vazi?
Odgovorih joj na brzinu-
“Dobro,docicu…”

  

 

Svestan da sam joj slagao u tom momentu,jer stvarno nisam imao zelju ici tamo,sto zbog moje bivse,sto zbog ekipe koja ce biti tamo.Naime,oko nje su se vrteli samo mamini i tatini sinovi,mali burzujcici,koje nisam bas mogao svariti.
No sudbina je htela drugacije,tu subotu sam bio u gradu sa najboljim prijateljem koji je poznavao i Svetlanu i Moniku,i koji je isto cuo za zurku.Celo vece mi je dosadjivao da odemo tamo,i napokon uz malo alkohola me uspeo nagovoriti.Dosli smo do njenog stana,a vrata nam otvori niko drugi nego Svetlana.Super,pomislih u sebi,sad ce poceti neko pametovanje garant,ali na moje iznenadjenje,nista.Samo nas pozdravi,okrete se i nestade u gomili ljudi koji su napunili stan.Nije mi se svidjala atmosfera,niti muzika,ni ekipa,a pogotovo ne to sto sam znao da medju svim tim ljudima je negde i moja bivsa.Poznavajuci taj stan dobro,uputih se u dnevnu sobu u kojoj se nalazio sank;da si uzmem neku cugu.Ono sto me je bar malo obradovalo u tom momentu,je to sto sam na sanku naleteo na Tekilu i mnogo limuna.Natocih si i trgnuh na ex bez puno razmisljanja,bacih pogled po masi koja je bila oko mene,ali bez neke velike zelje da se upustam u neke price sa bilo kime.Neke od njih sam i poznao i samo im klimnem glavom,kao znak pozdrava,nista vise.A onda se pojavi ona,Monika,usla je u sobu iz kuhinje,bila je u crnoj dugackoj haljini i sa kosom vezanom u pundzu,bez imalo sminke na njoj.Mada je nisam ocekivao u takvom izdanju,sijala je elegancijom i zenstvenoscu.Zasenila je sve ostale devojke koje su se u tom momentu nalazile zajedno sa njom u toj sobi,bukvalno.I dok sam si tocio novo pice,pomislih u sebi-Blago onom ko te ima…
Nije joj trebalo puno da se pojavi pored mene,i da pocne pricati kako joj je drago sto sam dosao itd.Nasmejah se i odgovorih-
“Pa takav prizor ne bih propustio ni za sta na svetu,da te vidim u ovakvom izdanju.Zbilja zracis lepotom…”
“Ma da,garant.”-rece i nastavi-”A i tvoja Svetlana veceras izgleda bas lepo,zar ne?”

 

 

 

Svestan sta pokusava,odmah je prekinuh i rekoh-
“Vidi,nemoj o njoj,medju nama je gotovo,i to je to.Dosao ovde zbog tebe,jer si me pozvala,ali vidim da se necu bas dugo zadrzati…”
Uzeo sam flasu i tanjiric sa limunom,i otisao na terasu,da sednem.Vec mi je bilo zao sto sam uopste i dolazio,i u drustvu neke dve cure koje su isto bile tu,poceh traziti utehu u tekili.I tako u nekoj glupoj prici sa njih dve,prodje nekih sat-dva vremena,flasa bese vec skoro prazna i ja razmisljah o polasku.U tom trenutku se pojavi Monika na terasi,trazeci mene.Nasmejana od uha,do uha,verovatno od uticaja alkohola;ali opet je zracila i osvajala tim osmehom.Pozvala me je da idem sa njima na kupanje,jer je njih par odlucilo da se zabave malo na plazi.Mada nisam imao neku zelju ici,sracunah u sebi,odvescu ih na kupanje a onda cu se lagano izgubiti.
“Ok”-rekoh joj-”Idemo.”
Rece mi da mora samo da se presvucemo pa palimo,i ode u sobu.Neki su vec krenuli i otisli,a ja rekoh svom prijatelju da pokupi Svetlanu i da se utrpaju u neki auto,jer nisam imao zelju da ide sa nama.Odose i oni a ja ostah cekati Moniku,koja se napokon pojavila.Nabacila je na sebe neku jednostavnu letnju haljinicu,kratku, na bretele,u kojoj nije nista manje izgledala privlacno,sa ovaj put raspustenom kosom koja je leprsala oko nje.Dovrsivsi onu tekilu,rekoh joj-
“Onda,idemo ili ne?”

 

 

“Da.”-sva ushicena mi odgovori.Usput jos rece nekim prijateljicama da joj cuvaju stan dok ne dodje i kako ce se brzo vratiti.Sedosmo u auto i krenusmo,negde na pola puta prolazili smo pored otvorenih bazena,koji inace nocu nisu radili.Ali ja sam imao jednu ideju i jednog aduta u rukavu.Jedan komsija mi je radio tamo nocu,kao cuvar,i onako pripit je upitah-
“Jel stvarno zelis da se kupas?”
Na sto mi ona odgovori-
“Pa naravno,hocu malo da se brckam:”-i poce se smejati.
“E pa onda madjarice moja, imam jedno pravo mesto za to,ako zelis?
“Kakvo mesto?”-zbunjeno me upita.
“Idemo na bazene da se kupamo.”-Rekoh joj uz osmeh.
“Ali bazeni ne rade sad.Kako mislis da idemo tamo?”
“Ne brini se,za nas ce raditi,ako si spremna? Ja sam vec bio par puta nocu i mogu ti reci da je super.”
“Pa vazi,i ja bih volela tamo da se okupam jednom,nocu.”
Smejali smo se oboje,i krenusmo prema bazenima.Kad smo stigli,pozvah Marka,komsiju, na telefon i on se pojavi na ulazu,nakon par minuta.Rekoh mu sto smo dosli,i da mi mora ispuniti tu zelju,i pokazah mu na Moniku.On se samo nasmeja i pusti nas unutra.Ja uhvatih Moniku za ruku i krenuh prema velikom bazenu,a Marku rekoh samo da se vidimo posle.Bazeni su bili u polu mraku,sijala je samo svetlost iz uprave bazena.Ali opet dovoljno da se vidi sve,i da daju neku cudnu romanticnu atmosferu.Poceh se skidati u bokserice a ona odmah skoci u vodu,onako u haljinici.Bila je vidljivo pripita i stalno se smejala i vikala kako je super.Skocih za njom i poce igra u vodi,prskanje,ronjenje,plivanje i smeh.A onda je uhvetih za struk i upitah-
“Sto ne skines haljinu,bice ti lakse?”

 

 

 

“Vazi,sad cu,sacekaj me minut.”
I izadje iz bazena,u smeru svetlosti koja mi je jasno predocila njenu siluetu,bila je prelepa.Haljinica i kosa joj se slepise sa telom i pokazase svu njenu lepotu.Taj prizor me je uzbudio i pozeleh je imati.Kad je skinula haljinu ispod je imala samo crne cipkaste gacice,a sisice su cvrsto stojale,kao dve loptice.Nisam mogao skinuti pogled sa nje,bila je kao magnet koji me privlaci.Vise nisam znao ni sta joj reci,znao sam samo da je zelim,da je zelim vise nego bilo koju pre toga.Skocila je u vodu i doplivala do mene,smejuci se i prskajuci me vodom.Pocela je da prica nesto,kako joj je lepo i da se nikad nije tako zabavila,i da joj je bas drago sto smo dosli tu.Ja sam je gledao cutke,pustajuci da te njene reci prodju kroz moju glavu,razmisljajuci samo o njoj.Hteo sam osetiti njene grudi u svojim rukama,zeleo sam je poljubiti.Pridjoh joj i stavih joj prst na usta,gledajuci je neko vreme u oci.Sklonih prst i poljubih je lagano.Znao sam da nije obicna devojka i morao sam se potruditi zadovoljiti je u svakom pogledu.Oci su joj se sijale u mraku,zbunjeno me gledala,ne znajuci sta reci,i kako reagirati.Pokusa nesto izustiti na sto joj ja odmah ponovo stavih prst na usta i rekoh-
“Pssst,nemoj nista reci,molim te.Sve znam i sve mi je jasno,mnogo toga bi imala za reci,i ja bih se sa mnogo toga morao sloziti.Ali jednostavno si prelepa i zelim te,zelim sa tobom doziveti nesto sto nikad nisam.Pa ako bude prvi i zadnji put takvo sto,neka bude,samo mi dozvoli da ti pokusam dati ono sto zasluzujes.”
Verovatno je i sama bila zbunjena tim razvojem situacije,pa me je samo sutke gledala neko vreme,a onda stavi svoje ruke oko mog vrata,privuce se kmeni,obgrli me nogama oko struka i poce me ljubiti.Tad me obuze jedan osecaj prelep,jer sam do tog momenta jos imao strah da ce me odbiti;da ce naci pravi razlog da to zaustavi.Dobijao sam nesto sto se samo pozeleti moze,i zeleo sam to dobiti potpuno.Poceh je ljubiti lagano,prvo samo joj grckajuci usnice i uzivati u njihovom ukusu.Mirisala je prelepo,i svakog puta kad bih je pogledao izgledala mi je jos lepse.Ubrzo se njene sise nadjose u mojim rukama,poceo sam vrsljati rukama svuda po njenom telu.Nisam mogao dugo izdzati tako u vodi bez tla pod svojim nogama,i sa njom oko struka;pa je pozvah vani iz bazena.Nije htela da sidje sa mene,nastavila me je ljubiti a ja sam je nekako uspeo doneti do izlaza iz bazena.

 

 

Podigoh je na rub i stavih je da sedi,dok sam je ja gledao jos iz vode,bila je prelepa.Pod svetloscu su joj se slivale kapljice vode niz prekrasno telo,niz grudi,te blistave kapljice su joj davale izgled boginje.Poceh je ljubiti,od samih prstiju na nogama,pa sve do butina i njenog medjunozja,koje je bilo fino obrijano.Nikad u zivotu,nijedno zensko telo nije mi imalo takav ukus,kakav je imala njena cvrsta i zategnuta koza.Tako fina i glatka da mislim da sam mogao da je ljubim i lizem po telu celu noc.Poceh joj lizati mackicu kao da je sladoled,videlo se da uziva.Naslonila se malo rukama unazad i rasirila noge da mogu sto lakse da dodjem do njenog bisera.Na umu mi je bilo samo da je zadovoljim,grickajuci joj klitoris i zabijajuci joj svoj jezik u slatku pickicu.Nisam prestajao,halapljivo sam palacao jezikom po njoj,osecajuci njene sokove koje su pomesani sa kapljicama vode cureli niz njene butine,i niz moje lice.Svako malo bih se zaustavljao u lizanju njene mackice i prebacivao se na ljubljenje njenih butina,sto ju je izludjivalo.Usmeravala bi mi glavu prema njenoj socnoj pickici i kao da bi mi naredjivala gde da nastavim.Nisam se bunio njenim naredbama,stavise i ja sam zeleo osetiti ukus njenih sokova.Isao bih jezikom gore prema njenom stomacicu i spustao se preko pickice sve do guze,sto ju je vidljivo palilo.Stavih joj polako jedan prst unutra,a potom i drugi i poceh je rukom zadovoljavati,lagano ih vadeci i gurajuci unutra.Razmaknuh joj malo noge i ponovo udjoh u nju svojim jezikom,bukvalno je jebajuci njim.Onda sam osetio kako pocinje da se trese,malo po malo,sve dok nije u grcu stegnula moju glavu nogama i uhvatila me rukama za kosu.Prenosila je svaki njen pokret na mene,svaki trzaj sam osecao.Sokovi su potekli iz nje,a ona me toliko stegnu nogama u napadu orgazma da sam ostao bez vazduha.U naletu vrhunca nije me pustala,stisak je bio sve jaci,pun uzitka.Da se oslobodim tog stiska povukoh je u vodu,oboje uronismo i malo se rashladismo.A kad joj vide zbunjeno lice nakon izrananja iz vode,i kako pokusava da dodje do zraka,nasmejah se i poljubih je.Uzeh je za ruku,izadjosmo iz vode i krenusmo prema travi pokraj bazena.Uz put mi samo rec-
“Ti si ljudjak…”-i poce se smejati.Htedoh je poleci na travu,ljubeci je istovremeno,ali me ona zaustavi.

  

 

 

“A ne,ne.Necu se ja bockati na toj travi,ti lezes prvi…”-sa osmehom na licu mi rece to i gurnu na zemlju.I ja se poceh smejati i ispruzih se na travi,koja i jeste malo bockala,ali koga je briga sad za to.Sela mi je na stomak i ljubila po licu,spustajuci polako njene poljubce po grudima i stomaku.Prizor je bio neverovatan,a osecaj jos bolji.Gledao sam zvezdano nebo iznad sebe,i osecao njen jezik kako polako klizi do mog kurca.Osetih njene malene rukice kako ga uzimaju i polako navlace kozicu.Vec duze vreme je stajao kao koplje i samo je cekao svoju erupciju.Stavila ga je u usta i lagano se pocela igrati sa njim,cas bi sa jezikom vrtela oko njega,cas bi se jezikom igrala sa mojim glavicem kao da je loptica koja odskace od njega.Lizala bi ga celog,od glavica do jaja,i nazad do glavica.Pa bi stala i samo me ljubila po stomaku,i mazila po grudima.Onda bi se vratila i stavljala bi ga usta bez pomoci ruku,znala se igrati njime,cime mi je donosila neverovatan uzitak.A prstima se igrala sa mojim jajima i to tako vesto da me izludjivala,znao sam da necu dugo izdrzati. Pusila ga je sve brze i brze,vadeci ga iz usta svako malo i drkajuci ga svojom malenom rukicom.Osetih da se sprema erupcija iz mene,a laganim trzajima svoga tela to sam i njoj dao do znanja.Osetivsi to stavi ga u usta i poce ga sisati kao da je zelela iz mene isisati sve.Nisam mogao vise izdrzati i eksplodirah,svrsio sam joj u usta,otvorih oci,gledajuci u zvezde nisam mogao da verujem da punim spermom ta lepa ustasca.Takav osecaj do tada nisam nikad doziveo.Isisala je iz mene i zadnju kap,pa me poce ljubiti opet po stomaku i grudima,lagano se dizuci na meni.Sela je na mene,prizor koji tad imah ispred sebe me odmah vrati u zivot.Sklonih joj kosu sa grudi i poceh ih lagano mesiti,bile su savrseno cvrste sa bradavicama koje su me bukvalno bole u sake.Nakon kratke igre sa njenim bradavicama,uhvatim je za ramena,prevalim na zemlju;legoh na nju i rekoh joj-
“A sad ces ti malo da se bockas”

 

 

Pocesmo se smejati i maziti.Stavih joj svoje sake u njene i zabacih nam ruke iznad njene glave,dok sam je lagano grickao po vratu i uhu.Ljubio sam je svuda po licu,od cela preko ociju,do usana i male bradice.I to mi je pruzalo tako zadovoljstvo da sam ima zelju pojesti je,samo mazenje i ljubljenje sa njom mi je pruzalo nevidjeno zadovoljstvo.Trepeli smo oboje,puni strasti i puni energije za nastavak igre.Presao sam na grudi,ljubio sam ih i grickao joj bradavice,uzivala je u tome,culo se po njenim uzdasima.Uvalih joj jezik u pupak i poceh je ljubiti po stomaku,spustajuci se prema njenoj mackici.I taman kad sam joj poceo zavlaciti jezik u pickicu,ona me povuce gore i rece-
“Zelim te u sebi…zelim te odmah…”
Poljubih je u usta,dok sam rukom polako prinosio svoj kurac njenon mackici.Bila je toliko vlazna da sam usao bez poteskoca,lagano.Kako sam lagano ulazio,tako je ona ispustala uzdah iz njenih usta,koji mi je mogao reci samo to da uziva,i izvijala se unazad.Usao sam ceo,par puta ga izvadio i vratio u nju,a onda savivsi noge u kolenima,stavih je sebi u krilo,tako da smo bili u sedecemo polozaju.Imao sam je u krilu i lako sam mogao da je pomeram po svojoj zelji.Zabacila je glavu unazad i nabijala se na mene,dok sam ja strpao njene sisice u usta i igrao se njima.Vise nismo bili mokri od vode,ali smo bili mokri od znoja,to se videlo po njenom telu koje se sjajilo pod svetloscu.Bila je lagana i u mnogim trenucima bih je drzao samo u rukama,i nabijao na svoj ukruceni kurac.Onda me obgrli rukama,stisne se uz mene i poce bukvalno skakati po meni;ispustajuci takve krike da sam mislio da ce nas Marko cuti.A i da nas cuje nisam mario za to,imao sam je tu na sebi i zeleo sam samo da uzivamo.

 

Ispruzih se po travi a ona sede na mene i poce svoju igru.Izvijala se na meni kao da je cigra,savijala i mesala,da sam imao osecaj kao da se igra samnom,a ta igra mi je neverovatno prijala.Gledao bih je kako se izvija i kako joj kosa leti sa jedne strane na drugu,kako joj sisice poskacu,svaka na svoju stranu.Stala bi na momente,sagla bi se i ljubila bi me svuda,a onda bi opet nastavljala svoju igru.Ono sto bi u sali do tad znao reci-lomi ga,ona mi je upravo radila,bukvalno ga je lomila svojom mackicom.Usporila bi i gledajuci me u oci,vrtela je svojom guzom po meni.Pa bi nastavila ubrzanim ritmom,da skace po meni,stvarno je bila vrele krvi madjarica.Znao sam da necu jos dugo izdrzati tako,pa je zgrabih i okretoh,opet sam ja bio na njoj.Obavila me je nogama i cvrsto pripila uz sebe,a ja poceh da ubrzavam ritam,zesce poceh da se zabijam u nju.Ljubeci je,sarao sam rukama svuda po njenom telu,od lica,preko sisa do male cvrste guze.Na momente bih zastajao i usporavao ritam da ne bih svrsio prerano.A onda se zaustavih u njoj,ni napred ni nazad,pogledah je u oci i poljubih silno i sa puno zara;zeleci joj pokazati koji mi je uzitak pruzila.Gledajuci je u oci koje su bile pune pozude,nastavih je jebati.Pomerajuci se samo u kukovima,drzao sam je za glavu,gledao i ljubio.Zeleo sam je dovesti do vrhunca pre nego sto ona mene dovede.Tad sam pozeleo da se stopimo u jedno,da disemo u istom ritmu,da se pomeramo u jednom ritmu,da uzdisemo u istom ritmu.Bio sam lud od uzbudjena,goreo sam unutar sebe i zeleo sam i njoj to preneti.Vratiti joj svaki momenat uzitka koji mi je dala,pruziti joj isti taj osecaj koji je ona meni pruzila.I uspeo sam,osecao sam kako je pocela da se izvija,da se grci.Pocela je da uzdise jace,da me cupa za kosu,ugrizla me je za usnu da sam odmah mogao osetiti ukus krvi na jeziku.

Imao sam osecaj kao da se topi u mojim rukama,izvijajuci se cas napred,cas nazad,vrteci glavom,kao da zeli pobeci negde.U jednom trenutku me je tako stisla uz sebe i zabila mi svoje nokte u ledja,da su mi suze krenule na oci,od bola.Ali bio sam srecan,uspeo sam joj pruziti zadovoljstvo,uspeo sam je dovesti do vrhunca;uspeo sam joj vratiti isti onaj uzitak koji je ona meni davala.Njeni sokovi su curili niz moj kurac,niz jaja,osecao sam kako curi niz nas.Nastavih se zestoko zabijati u nju,zelevsi da produzim taj momenat sto je duze moguce.Ali nisam ni ja mogao izdrzati jos mnogo,Osetio sam da cu jos malo eksplodirati,da cu svrsiti,ne prestajuci se zabijati u nju,i kad osetih da mi u jajima kljuca,izvadih ga i svrsih joj po stomaku i grudima.Bili smo oznojani,bili smo obliveni njenim sokovima i mojom spermom,bili smo zadovoljeni.Spustih se pored nje na travu,zadihan,gledajuci u nebo koje je bilo prekriveno zvezdama.Uhvatih je za ruku,i lezali smo tako cutke,neko vreme.Svesni da je bilo prelepo,svesni da smo doziveli nesto jos nedozivljeno;ali svesni i toga da ona ide za par dana u Pariz,svesni i toga da Svetlana ne sme za ovo saznati nikad,svesni da niko ne sme za ovo znati.Svesni da ovo mozda nikad vise necemo ponoviti…mozda.

Poznato je da je pjevačica voljela i još uvijek voli dobar provod, a ovoga puta možete i vi da vidite kako to izgleda u njenoj organizaciji. Ceca Ražnatović priredila je žurku koju mnogi pamte, čak je tada djelić sa proslave mogao da se vidi i na televiziji.

Neko se sjetio da ovaj snimak postavi i na Jutjub pa možemo da vidimo i ko je sve prisustvovao velikoj Cecinoj žurki.

 

 

Face koje smo primetili su Željko Joksimović, Džej, Ana Nikolić, Romana, Ksenija Pajčin, Dajana, Marina Tucaković, itd.

 

VIDEO POGLEDAJTE NAKON ISPOVESTI:

Ni sama neznam kako da pocnem ovu pricu, jer zapravo neznam kada se desio njen pocetak. Vec nekoliko godina pokusavam da izbacim ovo iz sebe ali nije islo. Prica je o meni i jednoj, za mene, veoma posebnoj osobi. Zovem se Ida i imam 19 godina. Vise od pet godina sam mastala o njemu i na razne nacine pokusavala, ni sama neznam sta. Stariji je od mene tri godine i uvek je za mene bio idol, zastitnik, uzor i sve sto ide uz to. Voleli smo se na jedan poseban nacin, zapravo obozavali smo jedno drugo, poveravali se i znali gotovo sve jedno o drugom. I sve bi bilo savrseno da on nije bio… moj… brat Deni. I kao sto sam vec rekla, neznam kada sam pocela da ga gledam drugim ocima, gotovo oduvek me je privlacio, mozda zato sto smo previse iskreni i otvoreni jedno prema drugom, neznam ni sama. Kada sam imala 16 desilo se nesto sto je odredilo smer mom zivotu. Neznajuci kako da mu se priblizim u onom zabranjenom smislu pala mi je napamet jedna ludost. Kao fol sam nasla prvog decka i posle izvesnog vremena sam sa Denijem pricala o tome kako sam nesigurna zbog svog neiskustva i da cak neznam ni da se ljubim. Bio je divan prema meni oduvek, sto je i sada, ubedjivao me je da to sve ide samo po sebi, ali ja sam bila uporna i zamolila ga da mi pokaze kako se ljubi. Dvoumio se, dok sam ja skakutala oko njega kao klinka, sto sam i bila moleci ga i prigovarajuci mu zar ti nije zao da ti se seka obruka. A onda se desilo ono o cemu sam mastala. Deni me je obuhvatio oko struka i objasnjavajuci priblizio svoje usne mojima. Zatvorila sam oci i prestala da disem ocekujuci bratov poljubac. Njegove prelepe usne su preklopile moje a meni naravno nije trebala nikakva obuka i poceli smo da se ljubimo. Nista sladje i uzbudljivije u zivotu do tada nisam osetila. Kada su nam se jezici dodirnuli bila sam spremna da mu se predam sva i da moze da mi uradi sve ono sto mu padne napamet. Uzitak je bio prevelik i ja kao da sam pocela da gubim tlo pod nogama i da lebdim u nekom bezvazdusnom prostoru zeleci da se nikada ne vratim iz njega. Brat me je zadrzao na svojim rukama da se nebih srucila na pod i posto je bio dosta prisebniji od mene ubrzo je to prekinuo. Zamucenim pogledom od strasti sam gledala u njega i njegove usne koje se pomeraju govoreci mi nesto ali ja nisam mogla da ga cujem. Dani, meseci, godine su prolazile a ja nisam mogla tu situaciju da izbacim iz glave i da potisnem tu zelju da ga svakim danom zelim sve vise i vise. Nas odnos je posle toga bio kao i ranije, ali to nazalost vise nikada nismo ponovili, mada sam ja trazila nacina, ali ga nazalost nisam nasla sve do jedne veceri, zapravo na njegov 22. rodjendan. Nije imao curu a vec drugu godinu kako nije nameravao ni obicnu zurku da napravi povodom tog dogadaja.

 

 

 

 

 

 

 

Tako da smo to vece izasli ja i on sami. Hajde da izadjemo negde dalje, predlozila sam mu, ne ovde kod nas,veceras ti je rodjendan i zelim da se opustim, zelim da odemo gde nas niko nezna. Nezelim da pricaju kako sam se napila ili tako nesto, salila sam se. Naravno da je pristao na to, jer je i njemu prijalo opustanje pogotovo samnom. To vece sam, kako mi je Deni rekao izgledala prekrasno. Kosu sam vezala u rep koji je padao na moja polu gola ledja, crvena svilena haljina na bretele je otkrivala moj vrat i nezna ramena. Znala sam da mi se guza idealno ocrtavala na uskoj haljini, koja je bila pripijena uz telo i rubovi cipkastih gacica koje su pokrivale mali deo moje oble cvrste zadnjice. Otisli smo u jedan gradic udaljen nekih dvadesetak kilometara od naseg mesta, izasli smo u neku diskoteku, to je bila moja zelja. Diskoteka nije bila nesto posebno sredjena ali je bila prepuna. Videla sam da su se svi muskarci okretali zamnom pa cak i po neka devojka.
Usli smo unutra i stali u neki cosak na kraju sanka i poceli sa picem, pili smo crno vino i kolu. U polu mraku sam mu jos jednom cestitala rodjendan, dok sam ga ljubila u obraze bila sam preblizu njegovim usnama, mislim da sam ga cak poljubila u pola usne. To me je strasno napalilo, ali jos gore je bilo sto je bila guzva tako da smo bili jedno uz drugo, kada bi se okrenula moja guza bi se nasla na njegovom medjunozju.Verovatno je i on to primetio.
Veceras nemas pravo da nadjes neku curu i da se muvas sa njom, glupo bi bilo jer svi misle da smo par. A sta ako neki momak bude igrao uz tebe, da li to znaci da ja treba to da ti branim, upita me Deni. Videcemo sta ce biti, rekoh zeleci da ga ostavim u nedoumici.
Vece je prolazilo a nas je sve vise hvatao alkohol. U jednom momentu momak koji je stajao pored nas poceo je da igra i otvoreno mi se nabacuje. Vidim da Deni nije reagovao jer bi bilo glupo, medjutim ja sam reagovala. Okrenula sam se prema bratu i zagrlila ga, prislonivsi glavu uz njegovu i sapnula mu evo vidis kako reagujem, ne zelim da flertujem sa njim, valjda ce mu biti jasno da si mi decko kao. Hajde zagrli i ti mene. Denijeve ruke su se spustile na moj strucic i osetila sam njegove usne na svom vratu, nisam mogla da verujem, ljubio me po vratu. Od uzitka mi se zavrtelo u glavi, pocela sam i ja mahinalno da ga ljubim, koza mu je bila tako nezna i mekana, nezno sam mu ljubila vrat. Sve dok se on nije odmakao nakon par sekundi i rekao mi tebi se ovo bas svidja. Nisam mogla da glumim i lazem reci su same krenule iz mene

 

 

 

 

 

 

 

 

. Bas mi je lepo bato, super je, ti si moj preslatki braco. Nastavili smo sa picem i igrom koja se zbog skucenog prostora vise pretvorila u trljanje nasih tela jedno o drugo nego na igru. Okretala sam se prislanjajuci se guzom na njegovo medjunozje i on bi me tom prilikom hvatao oko struka i prislanjao svoj obraz uz moj mazeci me. Osecala sam se predivno i uzasno napaljeno, tako da sam zabacala ruku nazad hvatajuci ga za glavu i mazeci ga po kosi. Deni me je jos par puta poljubio u vrat u tom polozaju. I alkohol je ucinio svoje tako da se ja u jednom trenutku okrecem grleci ga i skroz se prilepljujuci uz njega i ljubim ga u ugao usne. On me mazi po licu i na trenutak se gledamo u oci a ja totalno popaljena i izgubljena ljubim ga pravo u usta. Cudno me je pogledao i ponovo nam se usne spajaju u dug i socan poljubac. Medjutim Deni je ponovo prisebniji od mene prekida to i snazno me stisce uz sebe i govori na uvo jaoj Ida sestrice moja slatka. Kada sam pokusala ponovo da ga poljubim u usta onako diplomatski me je sprecio u tome. Bez obzira koliko sam se u ostatku veceri trudila i obletala oko njega nebi li to ponovili uspevao je da odoli iskusenju, mada sam videla da je i njemu sve ovo prijalo i osetila da je i on bio uzbudjen.
Narednih dana nas odnos je bio nepromenjen. O onome sto smo uradili nismo nijednog trenutka pricali. Mada sam pocela da primecujem da me Deni nekako sve duze posmatra, da ne kazem odmerava, pogotovu kada sam malo izazovnije obucena, sto mi je davalo kakvu takvu nadu. Za vikend smo trebali da idemo kod rodjaka kod kojih smo cesto odlazili i koji su bili poprilicno udaljeni od naseg mesta tako da smo uvek odlazili u subotu, prenocili i u nedelju se vracali nazad. Medjutim Deni mi je predlozio da ovog puta krenemo jos u petak popodne, a posto do njih ima gotovo tri sata voznje, da stignemo nesto pre mraka. Naravno da nisam imala nista protiv, tri sata voznje sama sa bratom kroz sumovite predele bez mnogo prolaznika ce mi itekako dobro doci. Kada sam se spremala tog dana za polazak, perverzne misli mi nikako nisu dale mira. Mislila sam da i on jedva ceka da ostane sam samnom, da cemo kod rodjaka nociti dve noci i da on ima nameru da konacno uradimo nesto konkretno. Ribicu sam obrijala kompletno ostavljajuci samo tanku liniju dlacica iznad. Obukla sam cipkaste crne tangice i najkracu pripijenu suknjicu sto sam imala. Isprobavala sam da kada sednem ona se podize skroz do samih gacica.

 

 

 

 

 

 

 

Topic na tanke bretele, bez grudnjaka naravno i gore tanka kosuljica koju sam imala nameru odmah da skinem cim krenemo. Kosu sam vezala u rep i diskretno se nasminkala. Kada me je pred polazak brat ugledao znala sam po njegovom pogledu da sam napravila pravi izbor. U autu sam odmah skinula kosuljicu, bradavice su mi se jasno nazirale sto mi se svidjalo. A to se i Deniju izgleda svidjalo i sve cesce je okretao glavu u mom pravcu i sarao pogledom po mojim golim nogama. Sve vreme smo caskali o svemu i svacemu, salili se i smejali. U jednom trenutku Deni me upita jel si imala mozda neku kracu suknjicu. Sto nesvidja ti se, ne stoji mi lepo, poceh ja odmah da ga bombardujem kontrapitanjima. Ma stoji ti super, samo pitam. U tom njegovom pitanju kao da sam osetila neku iskricu i nisam htela da menjam temu, podigla sam jednu nogu zatezuci je i pitala ga jel mislis da mi noge nisu premrsave. Nasmejao se i na moju srecu i iznenadjenje polozio desnu ruku na moju levu nogu. Ida noge su ti prelepe i ti si mi prelepa. Hvala ti braco, rekoh. Ruka mu je i dalje ostala na mojoj nozi i on lagano poce da me mazi. Nisam htela nista da cekam, prisla sam skroz uz njega koliko je to bilo moguce u autu i zagrlila ga s recima ti si moj najlepsi braco. Videla sam da je smanjio brzinu i ja sam malo pojacala muziku dok smo i dalje ostali u istom polozaju. Vise nista nismo govorili, slusali smo muziku dok sam ja molila boga da ne sklanja ruku sa moje noge. Pocela sam da ga mazim po vratu i kosi a on mene od kolena sve do ruba moje suknjice. Bilo mi je prelepo. Naslonila sam glavu na njegovo rame i ja svoju desnu ruku polozi na njegovu butinu. Nastavili smo da se mazimo dok je on jos vise usporio voznju. Bila sam sva vrela i vlazna i lagano pocela da mazim njegovu butinu. Jel mozes da vozis ovako, lagano ga upitah. Trudim se rece Deni, hoces da stanemo malo. Samo ako obecas da cemo se jos malo ovako milkiti, rekoh mu vec totalno popaljena i sludjena. Obecavam rece Deni i izbaci migavac prema jednom skretanju u sumu…….
Zaustavio je auto izmedju dva ogromna stabla i ugasio motor. Da se odmorimo malo, jedva procedi kroz zube i za trenutak vrati ruku na moju nogu, a onda je skloni s recima hajmo malo da protegnemo noge i ja se odvoji od njega dok je polako pocela da se rusi kula od karata koju sam pokusavala da napravim.

 

 

 

 

 

 

Medjutim cim smo izasli iz auta Deni dodje kod mene i obuhvati me otpozadi oko struka naslanjajuci se na auto. Ti izgleda potajno treniras pa ti je stomak tako cvrst, rece mi, i ona moja kula od malo pre kao da poce sama ponovo da se podize. Nasmejala sam se neznajuci sta da kazem. Deni poce da me mazi po struku i stomacicu. Tako si mi lepa danas, rece. Samo danas upita ga uz osmeh. Ma uvek sestrice moja slatka, ali danas posebno. Hvala ti braco, rekoh dok podizem ruku i prebacam je preko njegovog vrata. Nekoliko trenutaka se mazimo tako. Nezelim da sve ostane na tome vec se trudim da ga i dalje navodim u pravcu koji ce oboma da prija. Znaci svidja ti se kako danas izgledam a da li to znaci i da ti se svidja kako sam se danas obukla. Da, promrmlja Deni. Uh da… samo da, sto me nerviras, govoris kao da gledas samo da me otkacis. Ne. Pa ako ne onda mi tacno reci sta je to sto ti se svidja. Samo se na trenutak zamislio, pa prvo ta suknjica pokazuje tvoje savrsene noge i struk, a i taj topic ti stoji saliveno. A sta on pokazuje, neizdrzah. Pa… te tvoje… prelepe grudi. Okrecem se grlim ga oko vrata naslanjajuci se skroz na njega, dok ga nezno ljubim u obraz. Svidjaju ti se sestrine grudi. Snazno me stisce uz sebe, jaoj Ida sestrice moja, pocela si da me izludjujes. Kako to mislis. Pa za sve ove godine si postala prava lepotica, prava rasna cura… neznam sta da mislim… pa cak i onaj poljubac pre neko vece. Sto nije ti se svideo. U tome i jeste problem, sto mi se jako svidelo. Braco moj slatki, govorim mazeci ga po licu, ako ti se svidelo onda to uopste nije problem, govorim ljubeci ga u obraz. Dubok uzdah iz njegovih grudi i ponovo me snazno grli.

 

 

 

 

 

 

 

Cemu takav uzdah, pitam ga, upredajuci se kao macka. Cuti i spusta ruke na moj struk pa potom na bokove, dok su moje na njegovim ramenima i pocinjem da ih spustam do njegovih grudi i nazad. Vidim da mu pogled sara po mom dekolteu i bradavicama koje izdajnicki strce uvis i jasno se naziru ispod topica. I dalje mi nisi odgovorio na pitanje. Koje. Pa ono, jel ti se svidjaju sestrine grudi. Ruke mu sa mojih bokova prelaze preko mog struka i navise sve do pazuha, blago mi dodirujuci grudi sa strane nasta me prolaze hiljadu trnaca i bradavice mi postaju jos izrazenije. Svidjaju mi se, jedva izgovara…. ali nemogu bas sa sigurnoscu to da tvrdim, dodate. Kako, bila sam malo u cudu. Pa nemam skener u ocima i nevidim ispod majice. Jaoj Deni… opasan si, rekoh i lupi ga rukama po ramenima dok smo se oboje nasmejali. Ponovo me grli i ljubimo se u obraze. Ostajemo tako zagrljeni dok su nam obrazi spojeni. Osecam da me mazi po ledjima i ja odmah pocinjem i njega da mazim po ramenu i vratu, dok sve jasnije na svom stomaku osecam i izbocinu na njegovom medjunozju. Ruke mu lagano klize nanize tako da mu se jedna zadrzava na mom golom struku a druga nastavlja put ka mom boku. Nezno pocinje da pomice ruku sa mog boka prema guzu tako da mu ruka sa sirom rasirenim prstima zavrsava na mom guzu. Nezno me stisce i pocinje da mi mazi guzu. Totalno opijena okrecem glavu prema njemu dok nam se zamuceni pogledi spajaju. Njegove usne poput magneta privlace moje i spajamo se u prekrasan i dug poljubac. A potom iznenadni zvuk sirene od koga osetih bol u usnim skoljkama. Razdvajamo se i vidimo traktor koji se priblizava i namerava da prodje stazom na kojoj se nalazi nas auto. Proklela sam ga u sebi hiljadu puta. Totalno sludjeni dok Deni nesto mrmlja ulazimo u auto i Deni se okrece i polazimo prema traktoru da bi se razmimoisli i da bi on mogao da prodje. Jedva uspevamo da se razmimoidjemo tako da smo bili prinudjeni da se vratimo na glavni put. Vec malo ohladjeni od onoga sto se dogodilo Deni rece moramo pozuriti da stignemo pre mraka. Da, progovorih ja vise za sebe, mogu se i zabrinuti jer znaju da dolazimo. S jedne strane sam bila besna sto smo morali sve ono da prekinemo a s druge strane presrecna jer sam znala da ce Deni konacno biti moj, pogotovo sto ispred sebe imamo jos dve noci a i put nazad, na koji nadala sam se necu morati da cekam jer ce se sve desiti mnogo pre.

Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca svojom najnovijom fotografijom potpuno je šokirao javnost.

Glumac je objavio na svom profilu na Instagramu fotku na kojoj je našminkan i obučen kao francuska sobarica. 

Kratka crna paž frizura, duge uvijene trepavice, krupne zelene oči, mladež pored usne...

Zvuči kao san gotovo svakog muškarca, ipak ovo nije žena, već jedan od naših najpoznatijih glumaca!

Prepoznajete li ga?

 

Dan na poslu?

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on

U slučaju da niste uspeli da prepoznate ko je ova sobarica - u pitanju je Goran Kičić! Međutim, možete da odahnete jer je u pitanju samo maska.

Naime, Kičić je podelio fotografije sa jednog snimanja i dobro nasmejao svoje pratioce na društvenim mrežama.

Na fotografiji pored koje je napisao “dan na poslu” on je obučen kao francuska sobarica, što mu ne stoji nimalo loše, bar kada je u pitanju komični utisak koji treba da ostavi.

Advokat Rocevic#ubicemogaoca @ubice_mog_oca

A post shared by gordankicic (@gordankicic) on

Jelena Karleuša jedna je od najkontroverznijih pjevačica na srpskoj estradnoj sceni. Svojim ponašanjem, izjavama i nastupima dobila je nadimak "mala od skandala" na osnovu njene istoimene pjesme.

Karleuša važi za osobu koja nema dlake na jeziku i često dolazi u sukobe sa kolegama.

Karleuša je od početka karijere privlačila veliku medijsku pažnju, a najzanimljivije su bile njene ljubavne veze sa poznatim muškarcima. Jelenino srce su uglavnom osvajali biznismeni, a potpunu sreću pronašla je sa fudbalerom. Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše.

1. Zoran Davidović Ćanda

Karleuša se 1999. godine bila u vezi sa biznismenom Zoranom Davidovićem Ćandom. Međutim, ova Jelenina ljubavna priča nije se lijepo završila. 23. marta 2000. godine, Davidović je ubijen i to prilikom povratka sa sahrane novosadskog biznismena Branislava Lainovića Dugog.

Jelena je poslije njegove smrti napravila malu pauzu u karijeri, da bi se 2001. godine vratila na scenu albumom "Ludača", na kom se nalazi i jedna balada posvećena Ćandi.

2. Bojan Karić

Kada je 2002. godine snimila album za "BK Sound" Jelena je otpočela romansu s jednim od nasljednika bogate imperije Bojanom Karićem.

Vjenčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet mjeseci braka i razveli. Spekuliše se da je razvod uslijedio jer par nije imao zajedničko potomstvo.

Neki kažu da je Jelena prevarila Bojana sa tjelohraniteljem, dok je ona tvrdila da se radi o namještaljki čiji je cilj bio da joj uništi brak.

3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković.

Ova ljubavna priča započeta je sredinom jula 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja.

Svojevremeno se pričalo da Marić želi da oženi JK i da sa njom ima djecu, ali od te priče nije bilo ništa.

4. Duško Tošić

Pjevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20.

Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a poslije dva dana poznanstva je otišla kod njega u Francusku.

Osim izgledom, osvojio ju je pažnjom i u njemu je pronašla čovjeka sa kojim bi željela da ima djecu.

Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se sjeća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Jelena i Duško imaju dvije ćerke Atinu i Niku.

Jelena Karleuša dobila je ponudu od jedne turske produkcijske kuće za snimanje reality emisije o njoj i njenoj porodici, no do toga neće doći.

Kako piše Kurir, oni su Jeleni ponudili veliku svotu novca, ne bi li je pratili svakog dana, je njen suprug Duško Tošić zabranio da potpiše ugovor. S obzirom na to da bi i on morao da se pojavi u pojedinim kadrovima, što ne želi, Jelena ga je poslušala i Turcima se zahvalila na ponudi uz kratko – ne.

“Projekat je zamišljen tako da JK priča o svojim studijskim snimanjima, roditeljstvu, pripremama za nastupe u zemlji i inostranstvu, a poseban segment bio je namenjen njenom braku s Tošićem, koji je velika zvezda u Turskoj,” priča izvor koji dodaje da se Jelena sada kaje zbog toga što je odbila ponudu.

Sa druge strane, Duško u javnosti želi da se pojavljuje samo zbog uspeha u fudbalu i njegovog kluba Beşiktaş, pa tako Jelena nije imala nikakve šanse da ga ubedi da pristane na saradnju.

“Tačno je da sam imala ponudu od Turaka, ali Duško nije za saradnju. Nepotkupljiv je ma koliko da mu nude novca. Šta da radim, ja bih pristala na keca.

Čovek je bogat i ne treba mu para, a mi siromašne supruge moramo da se složimo. Inače, Duško voli da ja kažem kako trošim svoju lovu, a ne njegovu.

Skoro sam izjavila da sam zaradila više para od njega, ali to je bilo samo na nedeljnom nivou. Na mesečnom nema šanse da ga prestignem, a tek na godišnjem da i ne govorim,”rekla je Jelena

Veljko Ražnatović pohvalio se na svom Instagram profilu novim pirsingom koji je uradio na donjoj usni.Fotografija je za kratko vreme osvojila veliki broj lajkova, a Veljko brojne komplimente, međutim oglasile su se i neke devojke koje nisu zadovoljne njegovom odlukom.

- A pirsing je velika nebuloza, nema ti sa tim neke lepote, ful uvek izgledaš, ne kvari se - samo su neki od komentara.

Veljko se inače još nije oglasio da li je pirsing pravi ili samo privremeni.

Veljko Ražnatović podelio je video u kom je potpuno zbunjen. Naime, dok je šetao psa Cecin naslednik ugledao je orla kako miruje na livadi.Iznenađen prizorom, Veljko je brzo snimio i podelio sa svojim pratiocima na Instagram-u.- Šetam kera i vidim orla usred Beograda! Ako ovo nisu orlovi, neka mene neko ispravi - rekao je Veljko ubacivši i nekoliko psovki od iznenađenja.

Strana 1 od 15

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top