Paparazzo

Paparazzo (60)

Svi znamo da je Seka Aleksic nedavno imala probleme sa kilazom, ali sada je pokazala svoj novi stajling i resila se svih problema. Seka je u okviru storija objavila i kako je tekao proces friziranja, a zatim je pokazala i kako izgleda u drugacijem izdanju.

Seka Aleksic je za sebe rekla iako je mnogo fanova izgubila zbog svoje pauze, da se uskoro ocekuju par velikih hitova koji ce probuditi domace trziste.

Kada smo je pitali kakav utisak sada ima o Jeleni Karleusi rekla je da nece da iznose svoje misljenje o njoj u javnosti.

e-max.it: your social media marketing partner

Kao grom iz vedra neba je protutnjala vest da se razvode popularni estradni par Zorica Brunclik i Kemiš. 

Mnogi za raspad braka optužuju upravo Bubu Miranović. Navodno je harmonikaša supruga Zorica uhvatila u krevetu sa ovom koleginicom. U početku je mislila da će moći preći preko svega toga, međutim kako je vreme prolazilo, taj događaj je ostavio dubok trag u njihovom braku.

"Ne, zaista glupo pitanje. Naravno da nemam nikakve veze sa razvodom Zorice i Kemiša. To je njihov brak, njihovi problemi, pustite da ih sami i reše. Oni postoje na sceni više od 30 godina. Zaslužili su to", istakla je Buba Miranović kao odgovor na optužbe da je baš onda kriva za raspad ovog braka.

Zorica i Kemiš nisu se izjašnjavali o ovoj vesti. Očekuje ih gostovanje u Amidži šou, gde će celom svetu otkriti da se razulaze. 

e-max.it: your social media marketing partner

Nekoliko dana se priča o burnoj svađi Kemiša i Zorice Brunclik, gde je kao razlog istaknuto njegovo nevestvo. 

Konačno, posle svih špekulacija, ovaj poznati estradni par je odlučio da se posle toliko godina raziđu kao dobri prijatelji.

Kako bi izbegli sve moguće skandale, pozvali su Ognjena Amidžića kako bi zakazali gostovanje kod njega u emisiji gde planiraju eksluzivno da objave vest o svom razvodu, kao i to da pokažu i dokažu kako i dalje ostaju prijatelji.

Ostaje pitanje za paparaco novinare da otkriju koja žena je razlog za raskid ovog braka za koji su svi mislili da je savršen.

e-max.it: your social media marketing partner

Tog februara 1992. godine Džoni Dep je izašao na binu kako bi zajedno sa Canetom i ostalim članovima benda izveo jednu numeru. U SKC-u je nastao opšti haos, a publika nije mogla da veruje čemu prisustvuje.

"Evo ga Džoni, aj da mu ispričamo šta se desilo s njegovom ribom", rekao je tada Cane pred pesmu "Stoj Džoni".

Na sada već kultnoj fotografiji vidi se i legendarni Bora Todorović, a tu je negde bio i njegov sin Srđan Žika Todorović.

Celu ovu ekipu je okupio Emir Kusturica. 

Malo je poznato koliko se tada rokenrol scena drogirala i uzimala razne opijate. Tos u bile godine rata i bezvlašća, a droga je bila sve prisutna na beogradskim ulicama.

Uostalom uverite se i sami u to putem ovog snimka:

e-max.it: your social media marketing partner

Mirjana Joković oduvek je važila za jednu od najtalentovanijih srpskih glumica.

Nakon uspeha u Srbiji, Mirjana je odlučila da život i karijeru nastavi u Americi gde živi od 1997.

Ona se rodila 1967.godine u Beogradu, u tadašnjoj Jugoslaviji, a postala je popularna nakon filmova kao što su "Podzemlje", "Stršljen", "Vukovar i jedna priča", "Zaboravljeni", ...

Svoje rano detinjstvo provela je u Zambiji, jer je njen otac bio zaposlen tamo kao inžinjer. Diplomirala je na FDU u Beogradu i počela da glumi u Narodnom pozorištu i u Jugoslovenskom dramskom pozorištu.

Mirjana već dugi niz godina živi u Americi. Glumila je zatim u razlitičim pozorištima duž Amerike, a igrala je u filmu "A Better Way To Die".

Takođe, glumila je u nekoliko na Brodveju. Mirjana je trenutno zaposlena kao direktor glumačke performanse, a ujedno radi i kao nastavnik glume na Kalifornijskom fakultetu umetnosti, u blizini Los Anđelesa.

Prošle godine je u okviru događaja pod nazivom TEDxCalArts govorila o značaju glume.

Pogledajte kako danas izgleda Mirjana Joković i šta je rekla o glumi:

e-max.it: your social media marketing partner

Poslednjih nedelja je javnos uzbuđena zbog prelaska voditeljskog para Jovane i Srđana sa televizije Pink na Prvu. Ovo sigurno predstavlja transfer ove decenije, kada je u pitanju televizija, transfer koji je možda i više odjeknuo od prelaska celokupnog Granda.

Sada imamo situaciju o kojoj se danima priča. Jovana i Srđan su dali otkaz na televiziji Pink i rešili su da probaju novi poćetak na drugoj televiziji, uz skuplju produkciju i više ulaganja. Navodno, Jovana i Srđan su odavno neraspoloženi zbog odnosa ružičaste televizije prema njima, dok će na Prvoj oni biti prave zvezde. Više puta su protestvovali zbog "naređenih" gostovanja od strane vlasnika televizije PInk. Nisu želeli da vode razgovor sa D.J. Vučićevićem, pa kad je on trebao da gostuje, to bi radio neki drugi voditelj po želji Željka Mitrovića. 

Ali kako su započeli svoju karijeru? Podsetimo se kako je to izgledalo na RTS-u.

"Prava istina je da mi nismo napustili Jutarnji program, već da nas je Tijanić skinuo. Dobili smo poziv od Mitrovića. Došli smo na sastank iz radoznalosti. Kada smo čuli njegovu ponudu, mi smo odmah prihvatili", otkrila je jednom prilikom Jovana Joksimović razlog zašto su prešli sa javnog servisa na komercijalnu televiziju Pink. Naravno, i novac je dosta uticao na njihovu odluku, jer je Željko Mitrović tada deliko šakom i kapom. 

Naravno, tada ih je RTS dobro zavrnuo, jer im je obećavao kule i gradove, ali kada su shvatili o čemu se radi, brže bolje su prihvatili uslove Mitrovića i prešli na drugu televiziju: “Već od ponedeljka Jovana i ja nećemo raditi. Završili smo sa ustajanjem. Spremni smo za novu emisiju, tok-šou program koji će početi da se emituje na jesen. Tok-šou će se odnositi na sferu politike, ekonomije, društva, ali i zabave. Emitovaće se jednom nedeljno u večernjem terminu. Trudićemo se da kvalitetom porazimo sve ostale tok-šou programe. Počinjemo pripreme i već se plašim da je trebalo ranije da krenemo. Veliki posao je pred nama, trebalo bi pripremiti sve, od studija do saradnika. Drago mi je što je RTS prepoznao kvalitet i odlučio da napravi ovakvu vrstu programa, i uloži u to. Ovo će biti jedinstvena emisija”, izjavio je svojevremeno Srđan, neposredno po skidanju sa programa od strane Tijanića, koji im je očigledno dosta toga obećavao. Sve su izgleda bila pusta obećanja, tako da su Jovana i Srđan nastavili radno da ustaju i vode jutarnji program televizije Pink. 

Prvi napad televizije Prva na ovaj voditeljski par je usledio 2013. godine kada su pokušali da ih probave svome jatu. To nisu uspeli, jer je Željko povećao platu voditeljskom paru, ali su tada imali i jak ugovor sa televizijom Pink koji nije bilo lako raskinuti. Na tadašnje špekulacije da prelaze na Prvu, Srđan je tada izjavio: "Nije istina da idem s Pinka. Da idem, rekao bih vam, jer bi mi bio cilj da se reklamiram na nekom novom programu. Zvali su me pre godinu dana da pređem na B92, ali to je već stara priča"

Pet godina kasnije ipak odlaze sa televizije Pink. 

Jovana je svog muža Željka upoznala 2008. godine kada su trebali zajedno da rade Eurosong. "Ja sam od nekih ljudi koji ga poznaju čula da je on malo čudan tip, arogantan. Išli smo u Dnevnik da se predstavimo i tada je glumio ludilo, ali sam ubrzo shvatila da svi imamo predrasude", izjavila je Jovana. "To je meni napravilo probleme u poslu. To je bilo sedam, osam nedelja na naslovnoj strani svih tabloida. To je meni napravilo veliku štetu i to je jedan od razloga zašto ja više nisam na RTS-u. Da budemo potpuno iskreni. Krenu novine negde da vas čerupaju. RTS u to vreme nije bila televizija koja će imati voditelje na naslovnim stranama tabloida". Tada je Jovana Joksimovic bila prava bomba. Svojim izgledom je bila atraktivnija od polovine domaće estrade, dok se izdvajala i svojim novinarskim radom. Prava prilika za Željka Joksimovića. 

Pogledajte kako je atraktivno izgledala Jovana dok je radila na RTS:

Dok se i dalje prepričava njena pojava u školskoj uniformi kao iz filmova za odrasle.

Dok je sve muškarce zadivila sa prorezom napred na svojoj haljini.

Svakako da je ovaj poslednji transfer na televiziju Pink izazvao mnogo pažnje. Ostaje da se vidi hoće li to uticati na odnos ružičaste televizije prema Željku Joksimoviću. Uglavnom, posle "trudnićkog" Jovana se vraća svom poslu i imaće priliku na novoj televiziji da postavlja pitanja kakva ona poželi i da sami u uređuju svoj program. Sa velikom platom imaju samo motiv više da pokažu šta zaista znaju, jer ovaj voditeljski par još od RTS pravi zaista najkvalitetniji jutarnji program. U korist takve tvrdnje ide i činjenica da RTS posle njih nije uspeo da napravi gledaniji jutarnji program.

Jovana i Srđan će nastaviti da nas zadivljuju svakog jutra na televiziji Prva. Početak se očekuje kroz nekih 15-tak dana, dok se pripremi scenografija i sve što prati visokobudžetne projekte na televiziji. 

Jedva čekamo da vidimo kako će to izgledati. 

e-max.it: your social media marketing partner

Aleksandra Prijović jed doživela izuzetnu neprijatnost sinoć na dočeku pravoslavne nove godine u jednom klubu u Cirihu.

Naime, doživela je jednu vrstu maltretiranja od strane vlasnika kluba i njegovih prijatelja.

Od kada je došla na ovu tezgu. Aleksandra Prijović je osetila neku neprijatnost u vazduhu. Prvo su joj upali u hotelsku sobu dva pijana muškarca, pa je moralo da deluje i obezbeđenje. 

Uveče je nastupala u klubu pred oko 1.000 ljudi. Međutim, svi ti svedoci nisu sprečili gazdu kafića da hvata za grudi Aleksandru Prijović i da joj zadiže suknju. 

Njegovi prijatelji su je konstantno napadali i želeli da plate "koliko ona kaže" za noć u hotelskoj sobi.

Aleksandra je bila frapirana takvim ponašanjem i od svog menadžera je tražila da je zaštiti. Svo vreme je bila na vezi sa svojim dečkom Živojinovićem koji joj je uputi ohrabrujuće reči.

Nastup se nije završio, jer je posle prve pauze Aleksandra napustila klub, otišla u hotel gde je spakovala stvari i odmah krenula put Srbije. 

e-max.it: your social media marketing partner

Era Ojdanić se pohvalio svojevremeno u rijalitiju da je započeo šestogodišnju vezu s devojčicom koja je tada bila u drugom polugodištu osmog razreda. Izjava je šokirala javnost, a ovim slučajem već se bavi tužilaštvo. Međutim, istina je još šokantnija! 

Erina devojka Slađana Vukašinović iz Velikih Crljena nadomak Lazarevca, rođena 1986. godine, tada bila sedmi razred! Za aferu se pročulo na proleće, pa je ona već u septembru prebačena iz rodnog mesta u Vreoce da tamo završi osnovnu školu, u kojoj je njena majka Radmila radila kao spremačica. Sada ima 26 godina, povremeno radi kao bebisiterka u Švajcarskoj i trenutno je tamo.O svemu ovome svedoči Branislav Stevanović, koji je svojevremeno bio i narodni poslanik: "Moj sin je išao s tom devojčicom u odeljenje, pa znam kako su se prema njoj ophodili. To je toliko daleko otišlo da su majke njenih vršnjaka savetovale sinovima da se ne druže s njom da im ona kojim slučajem ne podmetne Erino dete! Ojdanić je tada imao 54 godine, dolazio je ispred škole, ispred njene zgrade... U školi su pravili sprdnju s njom, pa je nastavnik na času prozivao: „Gospođice Ojdanić, da li ste spremni danas da odgovarate“

"A bila je veoma fina devojka, lepo vaspitana. Ne želim da nanesem štetu ni njoj ni njenoj majci, njima mora da se pomogne. Država mora da reaguje na ovakve stvari. Svi zajedno treba da učinimo nešto da takvi kao što je Era budu kažnjeni! Koliko su važna hapšenja za privredni kriminal, toliko je važno da se vodi borba i protiv pedofila!" 

Era i Slađana su se upoznali preko njene majke, koja je radila u kuhinji kod pevača u motelu u Meljaku. Komšije kažu da je Radmila dovodila ćerku tamo, Ojdanić ih je vraćao kući, a onda je počela da učestvuje u njegovim izborima za mis lipovačkih noći, a kasnije i za mis Srebrnog jezera, gde je osvojila lentu prve pratilje. "Bila je stvarno atraktivna, a Eru nije iskorišćavala finansijski - da bi kupovala skupu garderobu. Skromno se oblačila i zaista nikome nije jasno zašto je bila s njim. Možda im je pomagao da popune kućni budžet", pričaju meštani Velikih Crljena.

U vreme kad je Era započeo vezu s maloletnicom, direktor škole bio je Vlad Mihajlović. On je sada u penziji, ali se seća tog slučaja i tvrdi da nije mogao ništa da preduzme: "Nagazite majku! Ona se time ponosila! Jednom mi je rekla da cela škola treba da se ponosi time što je njena ćerka pobedila na izboru lepote. Otkud sam ja znao šta se krije iz toga. Pokojni otac joj je bio dobar čovek, devojčica je bila odličan đak, a učestvovala je u Erinim izborima za mis lipovačkih noći. Posle je išla i na nagradno putovanje na Zlatibor. Pričalo se da je sa Erom u vezi. To ju je upropastilo. A da je moje dete u pitanju, ubio bih Eru!"

Na ovakve optužbe, Era je imao spreman odgovor da su sve to podmetačine: “Kad su u pitanju maloletnice, to je sve čista laž. Era Ojdanić nikada u svom životu nije bio sa maloletnim devojkama, niti će biti. Ovo ste vi iz medija napravili. Ja sam to rekao s namerom da bi šou bio interesantniji novinarima. Imam 66 godina, imam sina, ćerke, unuke, imam srpski ponos u duši i ne bojim se nikoga.”

Ali Slađana Vukašinović iz Velikih Crljana priznala je da je ona ta devojka… “Nikada nisam rekao ime te devojke, ja ne mogu ni da je se setim, verujte mi, ne mogu ni lika da joj se setim. Stojim iza toga da ništa nije istina. Nikada nisam bio sa njom. Još jednom tvrdim da nikada nisam bio sa maloletnicama!”

Okružni tužilac je zbog ovog slučaja zakazao ročište gde će biti saslušan Era Ojdanić. Postavlja se pitanje kako je slučaj MALOLETNICA postao aktuelan tek kada je sudija koji je vodio slučaj otišao u penziju. Sada se Eri smeši moguća zatvorska kazna, ali sigurno i nanogica. 

e-max.it: your social media marketing partner

Dobro je Bjeka zaradio od najnovije serije. Toliko dobro da je pazatio novi automobil marke porše, Kamere emisije Paparazzo potera su ga usnimile kako izkazi iz jednog prestoničkog retorana sa estradnim menadžerom Rakom Đokićem, a odmah zatim seda u svoj skupoceni auto.

Istina, serija je oborila sve gledanosti ostalih sličnih tv formata, dok je za godinu dana planirana druga sezona koja će se emitovati na Top kanalu. Beogradski mediji spominju da je taj transfer sa jedne na drugu televiziju koštao 900.000 eura. 

Znači, Bjela se lepo opario tokom 2017. godine. Retko koji glumac danas može da kupi ovakav auto. 

e-max.it: your social media marketing partner
Jelena je ispod fotografije ostavila komentar i upozorila sve fanove da ne pokušavaju to kod kuće

Jelena Karleuša je i ovoga puta uspela da ne ostavi nikoga ravnodušnim.

Naime, pevačica je poznata po tome da voli krpice i da je uvek savršeno skockana, ali čini se da mala od skandala sada želi još više da privuče pažnju.

Jelena je ispod fotografije ostavila komentar i upozorila sve fanove da ne pokušavaju to kod kuće.

"Ko kaze da "Adidas" i "Chanel" ne idu zajedno! Don't try this at home!:-)))))", napisala je.

e-max.it: your social media marketing partner
Strana 1 od 5

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin.

Go to top