ŽENA OPASNIH NAMERA: Prepoznajete li pevačicu koja je volela tokom devedesetih da se slika kako puca iz pištolja

Da je žena opasnih namera, Mira Škorić je potvrdila u nekoliko navrata. Nikada nije skrivala svoju strast prema oružiju i pištoljima, još od devedesetih godina. 

Na ovim fotografijama se nalazi mlada Mira Škorić koja drži pištolj u ruci iz kojeg puca. Slika su napravljene, kao što smo već spomenuli, tokom devedesetih godina prošlog veka.

Danas se Mira predstavlja za jednu damu, ali ipak mislimo kako se više ne bi smela pojaviti u ovakvoj nekoj situaciji. Ipak, danas nije baš dozvoljena upotreba vatrenog oružija kao tokom sumornih devedesetih. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top