ŽENA OPASNIH NAMERA: Prepoznajete li pevačicu koja je volela tokom devedesetih da se slika kako puca iz pištolja

Da je žena opasnih namera, Mira Škorić je potvrdila u nekoliko navrata. Nikada nije skrivala svoju strast prema oružiju i pištoljima, još od devedesetih godina. 

Na ovim fotografijama se nalazi mlada Mira Škorić koja drži pištolj u ruci iz kojeg puca. Slika su napravljene, kao što smo već spomenuli, tokom devedesetih godina prošlog veka.

Danas se Mira predstavlja za jednu damu, ali ipak mislimo kako se više ne bi smela pojaviti u ovakvoj nekoj situaciji. Ipak, danas nije baš dozvoljena upotreba vatrenog oružija kao tokom sumornih devedesetih. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top