NOVA SERIJA MU DONELA SILAN NOVAC: Evo kakva BESNA KOLA vozi Dragan Bjelogrlić (VIDEO)

Dobro je Bjeka zaradio od najnovije serije. Toliko dobro da je pazatio novi automobil marke porše, Kamere emisije Paparazzo potera su ga usnimile kako izkazi iz jednog prestoničkog retorana sa estradnim menadžerom Rakom Đokićem, a odmah zatim seda u svoj skupoceni auto.

Istina, serija je oborila sve gledanosti ostalih sličnih tv formata, dok je za godinu dana planirana druga sezona koja će se emitovati na Top kanalu. Beogradski mediji spominju da je taj transfer sa jedne na drugu televiziju koštao 900.000 eura. 

Znači, Bjela se lepo opario tokom 2017. godine. Retko koji glumac danas može da kupi ovakav auto. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top