ERI PRETI ROBIJA ZBOG MALOLETNICE: Išla je u osnovnu školu, njena majka se ponosila vezom sa Ojdanićem i zvala ga zetom

Era Ojdanić se pohvalio svojevremeno u rijalitiju da je započeo šestogodišnju vezu s devojčicom koja je tada bila u drugom polugodištu osmog razreda. Izjava je šokirala javnost, a ovim slučajem već se bavi tužilaštvo. Međutim, istina je još šokantnija! 

Erina devojka Slađana Vukašinović iz Velikih Crljena nadomak Lazarevca, rođena 1986. godine, tada bila sedmi razred! Za aferu se pročulo na proleće, pa je ona već u septembru prebačena iz rodnog mesta u Vreoce da tamo završi osnovnu školu, u kojoj je njena majka Radmila radila kao spremačica. Sada ima 26 godina, povremeno radi kao bebisiterka u Švajcarskoj i trenutno je tamo.O svemu ovome svedoči Branislav Stevanović, koji je svojevremeno bio i narodni poslanik: "Moj sin je išao s tom devojčicom u odeljenje, pa znam kako su se prema njoj ophodili. To je toliko daleko otišlo da su majke njenih vršnjaka savetovale sinovima da se ne druže s njom da im ona kojim slučajem ne podmetne Erino dete! Ojdanić je tada imao 54 godine, dolazio je ispred škole, ispred njene zgrade... U školi su pravili sprdnju s njom, pa je nastavnik na času prozivao: „Gospođice Ojdanić, da li ste spremni danas da odgovarate“

"A bila je veoma fina devojka, lepo vaspitana. Ne želim da nanesem štetu ni njoj ni njenoj majci, njima mora da se pomogne. Država mora da reaguje na ovakve stvari. Svi zajedno treba da učinimo nešto da takvi kao što je Era budu kažnjeni! Koliko su važna hapšenja za privredni kriminal, toliko je važno da se vodi borba i protiv pedofila!" 

Era i Slađana su se upoznali preko njene majke, koja je radila u kuhinji kod pevača u motelu u Meljaku. Komšije kažu da je Radmila dovodila ćerku tamo, Ojdanić ih je vraćao kući, a onda je počela da učestvuje u njegovim izborima za mis lipovačkih noći, a kasnije i za mis Srebrnog jezera, gde je osvojila lentu prve pratilje. "Bila je stvarno atraktivna, a Eru nije iskorišćavala finansijski - da bi kupovala skupu garderobu. Skromno se oblačila i zaista nikome nije jasno zašto je bila s njim. Možda im je pomagao da popune kućni budžet", pričaju meštani Velikih Crljena.

U vreme kad je Era započeo vezu s maloletnicom, direktor škole bio je Vlad Mihajlović. On je sada u penziji, ali se seća tog slučaja i tvrdi da nije mogao ništa da preduzme: "Nagazite majku! Ona se time ponosila! Jednom mi je rekla da cela škola treba da se ponosi time što je njena ćerka pobedila na izboru lepote. Otkud sam ja znao šta se krije iz toga. Pokojni otac joj je bio dobar čovek, devojčica je bila odličan đak, a učestvovala je u Erinim izborima za mis lipovačkih noći. Posle je išla i na nagradno putovanje na Zlatibor. Pričalo se da je sa Erom u vezi. To ju je upropastilo. A da je moje dete u pitanju, ubio bih Eru!"

Na ovakve optužbe, Era je imao spreman odgovor da su sve to podmetačine: “Kad su u pitanju maloletnice, to je sve čista laž. Era Ojdanić nikada u svom životu nije bio sa maloletnim devojkama, niti će biti. Ovo ste vi iz medija napravili. Ja sam to rekao s namerom da bi šou bio interesantniji novinarima. Imam 66 godina, imam sina, ćerke, unuke, imam srpski ponos u duši i ne bojim se nikoga.”

Ali Slađana Vukašinović iz Velikih Crljana priznala je da je ona ta devojka… “Nikada nisam rekao ime te devojke, ja ne mogu ni da je se setim, verujte mi, ne mogu ni lika da joj se setim. Stojim iza toga da ništa nije istina. Nikada nisam bio sa njom. Još jednom tvrdim da nikada nisam bio sa maloletnicama!”

Okružni tužilac je zbog ovog slučaja zakazao ročište gde će biti saslušan Era Ojdanić. Postavlja se pitanje kako je slučaj MALOLETNICA postao aktuelan tek kada je sudija koji je vodio slučaj otišao u penziju. Sada se Eri smeši moguća zatvorska kazna, ali sigurno i nanogica. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top