ALEKSANDRA PRIJVIĆ DOŽIVELA NEPRIJATNOST NA NASTUPU: Gazda kluba je hvatao za grudi i zadizao suknju, njegovi prijatelji hteli da plate za noć u hotelskoj sobi

Aleksandra Prijović jed doživela izuzetnu neprijatnost sinoć na dočeku pravoslavne nove godine u jednom klubu u Cirihu.

Naime, doživela je jednu vrstu maltretiranja od strane vlasnika kluba i njegovih prijatelja.

Od kada je došla na ovu tezgu. Aleksandra Prijović je osetila neku neprijatnost u vazduhu. Prvo su joj upali u hotelsku sobu dva pijana muškarca, pa je moralo da deluje i obezbeđenje. 

Uveče je nastupala u klubu pred oko 1.000 ljudi. Međutim, svi ti svedoci nisu sprečili gazdu kafića da hvata za grudi Aleksandru Prijović i da joj zadiže suknju. 

Njegovi prijatelji su je konstantno napadali i želeli da plate "koliko ona kaže" za noć u hotelskoj sobi.

Aleksandra je bila frapirana takvim ponašanjem i od svog menadžera je tražila da je zaštiti. Svo vreme je bila na vezi sa svojim dečkom Živojinovićem koji joj je uputi ohrabrujuće reči.

Nastup se nije završio, jer je posle prve pauze Aleksandra napustila klub, otišla u hotel gde je spakovala stvari i odmah krenula put Srbije. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top