POLITIKA GA NIJE ODVOJILA OD LJUBAVI: Ova devojka je otela srce Sergeja Trifunovića (FOTO)

Već tri meseca Sergej uspešno krije od javnosti da je u vezi sa atraktivnom plavušom. Otkako su se upoznali na jednoj žurki njih dvoje se ne razdvajaju, a bliski prijatelji kažu da im ova ljubav baš prija.

- Ljubav između njih dvoje desila se veoma spontano. Krajem prošle godine upoznali su se u jednom beogradskom klubu preko zajedničkih prijatelja. Ubrzo su počeli da se dopisuju, da bi posle nekoliko dana započeli vezu. Njih dvoje ne žele da se eksponiraju u javnosti, a kada izlaze u grad, obično su u većem društvu, kako niko ne bi shvatio da su njih dvoje zajedno. Sergej je Jelenu upoznao sa bratom Banetom Trifunovićem i po tome svi veruju da je ova veza ozbiljna - kaže  izvor blizak ovom paru.

Kako dalje saznajemo, njih dvoje žele da učvrste svoj odnos pa tek onda da se pojave u javnosti i obelodane svoju vezu.

- Jelena Markulić ima 26 godina i pored studija bavi se modelingom. Uspešan je student, a smatra da je obrazovanje na prvom mestu. Njena karijera modela je u usponu, a kampanje prihvata samo kada za to ima vremena. Upravo to se i dopalo Sergeju, jer on voli devojke koje su obrazovane i vode računa o sebi - dodaje naš izvor.

Pokušali smo ovim povodom da kontaktiramo sa Sergejem i Jelenom, ali do zaključenja ovog broja nam to nije pošlo za rukom. Sergej je u ranijim intervjuima pričao kakve devojke voli.

- Veoma mi je važno da je devojka duhovita, da razume moj smisao za humor i da mi kraj nje nije dosadno. Na sreću, ima i takvih devojaka. Mada, sretao sam i ove "nedodirljive i neosvojive", ali ne bi dugo zadržale moju pažnju - rekao je u jednom intervjuu Sergej i dodao šta zamera ženama:

- Vlada lažna emancipacija žena. Muškarci su zaboravili koja je njihova uloga, a žene su počele da se ponašaju kao jači pol. Podržavam to što se bore za svoje karijere i ne žele finansijski da zavise od muškaraca, ali im zameram što su izgubile ženstvenost i zaboravile kako se ponašaju dame.

Podsetimo, Sergej je poznat kao veliki zavodnik, a pisalo se da je bio u vezi sa voditeljkom Jovanom Guzijan, pevačicom Nevenom Božović, kreatorkom Milicom Garzičić, Anom Vučelić, ćerkom Milorada Vučelića.

Na premijeri predstave "Utopljena duša", u utorak uveče, u publici je sedela atraktivna manekenka Jelena Markulić, koja je pratila dragog na sceni. Kada se predstava završila, Jelena je sačekala Sergeja, a onda je usledio poljubac pred svima. Zanimljivo je da su ona i Sergej isti snimak sa predstave postavili na društvenu mrežu Instagram, ali je posle dva sata Jelena obrisala video kako neko ne bi otkrio njihovu vezu.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top