SAOBRAĆAJNA POLICIJA JE ZAUSTAVILA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Izveli su ga van vozila zbog zabrane koju je imao, a kad su otvorili gepek, prisutni policajci su ostali ŠOKIRANI!

Poznatog srpskog glumca Sergeja Trifunovića zaustavila je sinoć saobraćajna patrola u Karađorđevoj ulici, tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju.

Utvrđeno je da je Trifunović vozio automobil uprkos aktuelnoj tromesečnoj zabrani upravljanja koja mu važi od decembra. Protiv Trifunovića je podneta nova prijava (zbog vožnje pod zabranom). Inače, glumac ima u dosijeu niz prijava zbog različitih saobraćajnih prekršaja.

Da podsetimo, prema pisanju medija protiv Sergeja je policija 2010. podnela prijavu zbog vožnje pod dejstvom alkohola i prolaska na crveno svetlo, ali je kasnije protiv njega, u ovim slučajevima, obustavljen postupak.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, Trifunović je tri puta uhvaćen kako automobilom upravlja bez vozačke dozvole, a policajci su mu napisali i tri prijave zbog vožnje sa isteklom registracionom nalepnicom.

Saobraćajni policajci su potom izveli sergeja iz vozila, pa su ga zamolili da mu predaju ključeve i otvore gepek kako bi proverili šta se nalazi u njemu.

Kada je Sergej sa osmehom otvorio gepek, prisutni policajci su se istog trenutka, u šoku, odmakli od kola.

U kolima se nalazila kesa prepuna sveže ribe, koju je Sergej poneo kući, verovatno da sprema za večeru, kao specijalitet, svojoj novoj devojci manekenki. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top