SAOBRAĆAJNA POLICIJA JE ZAUSTAVILA SERGEJA TRIFUNOVIĆA: Izveli su ga van vozila zbog zabrane koju je imao, a kad su otvorili gepek, prisutni policajci su ostali ŠOKIRANI!

Poznatog srpskog glumca Sergeja Trifunovića zaustavila je sinoć saobraćajna patrola u Karađorđevoj ulici, tokom pojačane kontrole učesnika u saobraćaju.

Utvrđeno je da je Trifunović vozio automobil uprkos aktuelnoj tromesečnoj zabrani upravljanja koja mu važi od decembra. Protiv Trifunovića je podneta nova prijava (zbog vožnje pod zabranom). Inače, glumac ima u dosijeu niz prijava zbog različitih saobraćajnih prekršaja.

Da podsetimo, prema pisanju medija protiv Sergeja je policija 2010. podnela prijavu zbog vožnje pod dejstvom alkohola i prolaska na crveno svetlo, ali je kasnije protiv njega, u ovim slučajevima, obustavljen postupak.

Takođe, prema nezvaničnim informacijama, Trifunović je tri puta uhvaćen kako automobilom upravlja bez vozačke dozvole, a policajci su mu napisali i tri prijave zbog vožnje sa isteklom registracionom nalepnicom.

Saobraćajni policajci su potom izveli sergeja iz vozila, pa su ga zamolili da mu predaju ključeve i otvore gepek kako bi proverili šta se nalazi u njemu.

Kada je Sergej sa osmehom otvorio gepek, prisutni policajci su se istog trenutka, u šoku, odmakli od kola.

U kolima se nalazila kesa prepuna sveže ribe, koju je Sergej poneo kući, verovatno da sprema za večeru, kao specijalitet, svojoj novoj devojci manekenki. 

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top