SADA ĆE JK DOBITI I PRIVATNI AVION: Duško Tošić: Kako izgledaju jutra u našoj sobi? Surova realnost porodice Tošić-Karleuša!

Nekoliko puta do sada Jelena Karleuša je izjavila kako je njen život iluzija, odnosno da je njen posao takav da za javnost treba da izgleda kao da živi život iz bajke.

 

Koga još zanima realnost? Pa nas!

Postoji jedan intervju koji bi Jelena volela da sakrije od javnosti, a jedno vreme je i bio sakriven. U objavljenom i pravom izdanju ovih stvari nema, ali zato smo mi došli do prave istine.

 

Naime, kako saznajemo od našeg izvora koji je bio na licu mesta, ekipa novinara iz magazina Puls radila je intervju "Na kafi kod" sa Jelenom Karleušom, kod nje kući.

Već smo objavili jedan tekst vezano za tajne iz kuće porodice Tošić-Karleuša, a ovo je sledeći deo.

Naime, Duško je prema rečima izvora celo veče bio "na iglama", a razlog je bio neverovatan. Nervirao se jer Jelena mnogo radi, a njih dvoje nigde zajedno ne izlaze pogotovo kada se skupe u Beogradu.

Tada je na pitanje novinara kako izgleda njihovo jutro, on mrtav hladan odgovorio:

"Kako izgleda naše jutro? Obučem se i odem, eto tako!"

Izgleda kao da u kući Tošić Karleuša stvari funkcionišu kao i u svakoj srpskoj prosečnoj porodici. Kao musaka, red svađe, red ljubavi, red haosa i red emocija!

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top