PRELEPA: Esma je imala 47 sinova i samo jednu ćerku koja je prelepa! (FOTO)

Makedonska pevačica romske muzike Esma Redžepova preminula je u Skoplju u 73. godini, posle kraće i teške bolesti.

Pevačica, koja je bila popularna na balkanskom prostoru, tokom života je usvojila 48 dece.

Pevačica ima 47 usvojenih sinova i ćerku samo jednu ćerku Eleonoru Mustafovsku, koju je usvojila pre 5 godina.

- Slažemo se odlično, baš kao majka i kći. Shvatila sam da je u kasnijim godinama bolje imati uz sebe žensko dete nego muško i nisam se prevarila. Eleonora je studirala na Univerzitetu ESRA u Skoplju. Sledeće godine diplomiraće solo pevanje, a već tri godine članica je "Esma’s Banda" koji me prati - govororila je kraljica romske glazbe.

Esma je tokom karijere duge 55 godina učestvovala na vrhunskim svetskim muzičim festivalima i manfestacijama. Esma je, kako se ističe, bila pravi muzički ambasador u svetu.

Za života je održala više od 12.000 solističkih koncerata u Makedoniji i u inostranstvu, a u diskografiji Esme Redžepove je navedeno 15 albuma za domaće i svetske producdentske kuće, kao i da je sarađivala sa eminentnim svetskim muzičkim imenima.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top