RADA MANOJLOVIĆ UHVAĆENA U STRASTI SA POZNATIM HARMONIKAŠEM: Haris se ranije vratio sa nastupa iz Tuzle i doživeo ŠOK kad je ušao u zajednički stan

Rada Manojlović uhvaćena u prevari!

Dosta dugo se pričalo o njenoj tajnoj vezi sa poznatim harmonikašem Acom Sofronijevićem, o čemui je već prenosila Paparazzo potera.

Ovaj put došlo je do kraja.

Naime, Haris je to veče nastupao u Tuzli, jednom elitnom klubu. Desio se jedan veliki peh, pa je nestalo struje i popravka nije bila moguća. Zato, Haris je uzeo novac od vlasnika diskoteke po prethodnom dogovoru i brže bolje krenuo put Beograda kako bi stigao da iznenadi Radu ranijim dolaskom kući.

Ono što se dalje priča po beogradskim ulicama, Haris je prarkirao svoj skupoceni BMW, i kroz garažu krenuo do njihovog zajedničkog stana, tako da Rada nije mogla nikako da ga vidi putem sigurnosnih kamera. 

Sam ulazak u kuću je bio šokantan za Harisa. Rada je bila samo u donjem vešu, dok je Aca Sofronijević sedeo polu go na njihovom kauču. 

Haris nikako ne deluje kao neki agresivan tip, tako da je ova situacija prošla bez nekih pretnji i svađe. Samo se okrenuo i otišao da spava kod svog najboljeg druga. 

Takođe se priča kako je Haris oprostio ovu prevaru Radi. 

Oprostio, po ko zna koji put...

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top