RAĐEN PRIZNAO DA VOLI BIVŠU Zbog Ane se nije vratio u BG, ali zbog nje jeste!

Ana Kokić i Nikola trenutno prolaze kroz težak period s obzirom da ona ima dosta poslovnih obaveza ovde u Beogradu, a on u Rumuniji, ali trude se da održe svoj brak i na daljinu.

 Inače, Ana i Nikola upoznali su se sasvim slučajno u jednom klubu u Beogradu. Ana je bila jedna od onih hrabrih žena i prva je startovala Nikolu. Polila ga je vodom, ali on to nije ni primetio jer je dosta niža od njega pa kad se okrenuo da vidi ko je, nije ni video da je ona ispred njega. I tako je sve počelo, naravno tek kada je primetio...

Njihova ljubav prošla je sve testove i muke, ali izgleda da Nikolina bivša ljubav još uvek upliće prste.

Nikola Rađen zbog obaveza ne stiže da dolazi često u Beograd, a i kada dođe, dolazi zbog svojih "devojčica". Ovoga puta došao je zbog druge ljubavi!

Njegova ljubav prema Crvenoj Zvezdi jača je izgleda od svega. Ne samo da kod kuće ima i crveno-belu četkicu za zube, Nikola je došao u Beograd i odmah otišao na košarku utakmicu svog kluba.

Ostaje mu da se nada samo da će mu Ana ovu "prevaru" oprostiti.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top