NAJSTRAŠNIJE ISPLJUVALI SRBE PRED KONCERT NA TAŠMAJDANU: Buba Corelli i Jala Brat poručili najgore stvari za SRPSKI NAROD ! (FOTO)

Buba Corelli i Jala Brat spremaju veliki koncert na Tašmajdanu, prvi solistički u Srbiji.

Dugo vremena unazad, youtube kanal njihove producentske kuće IMPERIA predstavlja najgledaniji na Balkanu, dok su njihove pesme najlušanije po srpskim diskotema jer su napravili duete sa skoro svim najvećim domaćim pevačima današnjice.

I dok spremaju i osmišljavaju svoj veliki koncert, možemo reći da se dogodio jedan skandal.

Naime, putem Youtube, neko je sa zvaničnog IMPERIA kanala poslao izuzetno uvredljivu poruku za Srbe i celu naciju.

"SVE SU SRBE VJEŠALI NA VRBE", zaključni je komentar sa zvaničnog kanala Buba Corellija i Jala Brata koji je skinut nekoliko sati posle postavljanja.

Podsetimo da je i Dino Merlin toliko pljuvao Srbe, pa je napunio tri Arene.

Da li će se nešto slično dogoditi i Buba Corelliju i Jala Bratu? Čisto sumnjamo... 

Ali jedno je sigurno, mržnja i nacionalizam na Balkanu očigledno nikada neće prestati, pa i kroz muziku.

Naravno, ovakve komentare nećete moći da vidite na drugim popullarnim domaćim portalima. Ovaj muzički dvojac je svuda platio reklamu za svoj koncert, tako da su portali dužni samo da ih hvale.

Ostavi komentar

Prokomentariši vest koju si pročitao. Budite pažljivi i poštujte pravila privatnosti sajta Politika Ekspres Srbija.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top