NEMIR IZ PROŠLOSTI: Severina ne razgovara sa rođenom sestrom zato što ne voli Srbe!

Severina Kojić nerado govori o problemima koje ima ili je imala u privatnom životu.

Naime, o njenoj tužnoj sudbini malo se zna, a sada su isplivali manje poznati detalji. Pevačica je u mladosti ostala bez oca, od kojeg je, kako kaže njena majka Ana, pevačica nasledila izgled i karakter. Severinin otac, Sever Vučković bio je vozač kamiona u Elektrodalmaciji. Rodio se u Splitu, gde je upoznao njenu majku Anu, rodom iz Drniša. Kako prenosi "24sata.hr", ona je bila konobarica.

Severina je sa starijim sestrama Zdenkom i Mirjanom teško prihvatila preranu smrt oca za kojeg je bila jako vezana. Međutim, pevačica je izgubila još nekoliko bliskih osoba i prijatelja tokom života.I sama Severina borila se sa zdravstvenim problemima, pa je 2006. operisala glasne žice, a zbog oštećenja hrskavice su je operisali 2010. godine, potom 2014. Pevačica tvrdi kako joj je najsnažnija podrška bio njen suprug Igor. Ipak, upravo zbog venčanja s njim više ne razgovara sa sestrom Zdenkom.
- Ne podržavamo sve ovo, Srbi su protiv nas vodili oružani rat, ugnjetavali nas 50 godina, a sad vode psihološki. Moja sestra odgojena je u Hrvatskoj i moralnoj, rimokatoličkoj porodici, od oca Hrvata i majke Hrvatice, ali je njen život preuzela menadžerska mašinerija. Ona ima planetarnu slavu, ali sigurno ima tužan život. Molim se za njeno zdravlje i sreću – rekla je tada Severinina starija sestra.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top