PORODICA U SUZAMA, REZULTATI TUMOR MARKERA NISU DOBRI! Rada moli doktore: Molim vas, spasite me da ne umrem od raka!

Rada Manojlović redovno se kontroliše kod lekara, čak i vadi krv na svakih 6 meseci budući da je svesna da ima genetske predispozicije za malignitet jer joj je majka, nažalost veoma mlada preminula od raka grlića materice.

Rada se već godinama unazad redovno kontroliše, ali poslednji nalazi koje je uradila pre par nedelja bili su jako loši. Sedimentacija joj je znatno viša od dozvoljene, što je bilo dovoljno da pevačicu preplaši, prenosi Scandal.

 

Odmah je od lekara tražila da joj urade i sve tumor markere. Uverila se da joj je organizam poslao jasnu poruku da nešto nije kako treba i da pod hitno mora da preduzme drastične korake. Na sreću, kod Rade je isti slučaj kao i kod Lepe Brene, o čemu je Brena otvoreno pričala za medije u cilju da nagovori žene da se redovno kontrolišu. Rada još uvek nije u stadijumu opasnosti po život, ali spada u rizičnu grupu žena koje su na korak od oboljenja. Lekari su pokušali da joj objasne da ne treba da paniči, ali ona je kukala:

- Molim vas, spasite me da ne umrem!

 

Odmah je zahtevala da joj se zakaže magnetna rezonanca. Dok čeka rezultate Rada je već počela zdravoije da se hrani, da više spava i odlučila je da se ne nervira jer je svesna da joj je organizam sklon da lako oboli od malignih tumora. Konsultovaće se sa najboljim lekarima i sa Lepom Brenom, ali svi čvrsto veruju da će biti u redu.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top