KOME BOLJE STOJI TREŠA: Đus dobio na poklon ČUVENU TRENERKU pokojnog Kneleta

Knele je prvi pokrenuo stil upasane trenerke u pantalone, a to je postalo zaštitni znak svih žestokih momaka beoradskog asfalta.

Ivan Ivanović Đus doživeo je veliko iznenađenje u vili "Parova" kada su roditelji pokojnog Aleksandra Kneževića Kneleta odlučili da poklone trenerku koju je nosio njihov sin.

- Prethodnih dana si pričao o momku sa Voždovca koji je obeležio devedesete godine, a to je Knele. To su čuli njegovi roditelji koji su izrazili želju da Đusu poklone trenerku njihovog pokojnog sina - saopštio je Veljko Dabetić u emisiji "Upoznajte Parove", a Đus je zaplakao od sreće.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top