SERGEJ TRIFUNOVIĆ NAPAO AJFONKU: Degeneriku, služiš samo da se muškarci prazne u tebe! (FOTO)

Starleta Tijana Ajfon je na Instagramu poručila glumcu Sergeju Trifunoviću da se drži kamera i pozorišnih predstava i da se ne kači za nju jer je ona mnogo uspešnija. Glumac je uputio oštar odgovor Ajfonki i nije štedeo reči dok ju je prozivao.

Sergej je na svom Fejsbuk profilu napisao poduži status kojim je opleo po starleti.

"Posvećeno Ajfonima i ostalim aparatima sa tri rupe za punjenje: OK. Da ovo mešanje sa prostitutkama ne postane praksa…Pre nego što vam padne na pamet da me spomenete ili ne daj bože, uporedite, sa vašim mizernim postojanjem, morate shvatiti kako stvari stoje. Čak i sa te dve pileće vijuge koje imate…Vi ste potrošna roba. Degenerični oblik postojanja čija je svrha jedino da se muškefrustracije isprazne NA…nikad U…njih! Jer vama niko decu neće da pravi. Vi služite samo za to da se za određenu materijalnu nadoknadu mehanički izbaci agresija…znate i same, a mi znamo kako to ide! Vuci za kosu, udri ološa, primi dva tri odjednom, uz obavezno: Pu*i ga ku.vo! Al ga primaš ološu!I ostale radosti…Vidite…

Svi ti što vas smešno plaćaju za taj horor koji vi u svojoj bedi smatrate zaživotni uspeh, nijedan od njih nikada to ne bi uradio svojoj ženi, devojci… Sa njima vode ljubav. Poštuju ih.Vaša velika sreća je što prostitucija još uvek nije legalizovana, te se zato nalazite na TV i u novinama. Kada se to legizuje, a hoće, nigde vas više neće biti nego u javnoj kući i na redovnom lekarskom pregledu. I da… plaćaćete porez! Za vas sam ja sledeće: Neko koga ti vaši, kojima pušite ispod stola pa dobijete nogu u guzicu… poštuju,upoznaju sa ženama, decom, devojkama.

Nema za vas sledećeg: Poštenja Morala Braka Ljubavi Dece, Jer to bi bio protiv prirodan blud. Za godinu dana bićete istrošena roba jer dolaze mlađe lepše luđe zgodnije. Za vas susve prostitutke oko štajge i ispod Plavog mosta poštene žene i vredne radnice. Vi ste samo klasični ološi i kao takve sramota i za prostitutke koje pošteno odrađuju svo jposao. O tome kolika i kakva ste uvreda za svaku časnu ženu i čoveka u ovoj zemlji da ne govorim. Nikad više, ali nikad da se nijedna od vas nije uporedila sa mnom. Jer time direktno vređate bar dva miliona normalnih žena u ovoj zemlji koje časno i pošteno žive! Jasno? Rekla bih da jeste".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top