NADEŽDI STAVLJALI CEV NA ČELO NA SVADBI: Zvezdi Granda pretili smrću zbog pesme!

Gost je nasrnuo na nju i hteo da je ubije zbog pesme, ali pevačica se neverovatno snašla!

Ova mlda Zvezda Granda je mnoge neprijatnosti imala na nastupima. Susrela se čak i sa ozbiljnim pretnjama.

Nadica Ademov otkrila je neprijatno iskustvo koje je doživela na romskoj svadbi kada umalo nije bila ranjena

- Često pevam na veseljima. Jednom mi se desilo da su vadili pištolj i pretili mi da neće biti dobro nikome ukoliko ne otpevam neku pesmu. U tom trenutku sam zaustavila muziku i rekla: „Ako ovaj čovek ne napusti veselje, ja ga napuštam!“. Onda su njega naravno sklonili i slavlje je nastavljeno kao da se ništa nije dogodilo, otkrila je pevačica.

Nadica je rekla i kolike bakšiše dobija:

- Najveći bakšiš sam dobila u Berlinu za moju pesmu "Nekretnine“. Za tri reči pesme sam dobila četiri ljubičaste novčanice i onda su mi davali još i za druge pesme. Tada sam u ruci imala oko 8.000 evra. Pevala sam tada kod mojih prijatelja u Berlinu", objašnjava pevačica.

Proteklih dana se spekulisalo u vezi sa tim da je ova mlada folk pevačica u vezi sa Breninim sinom Stefanom Živojinovićem, ali ona kaže da ne želi o tome da priča jer joj ne treba marketing preko sinova poznatih žena.

Na pitanje da li je takva vrsta promocije potrebna Aleksandri Prijović, koja sa zabavlja sa Breninim pastorkom Filipom, Nadica kaže: 

- Aleksandri želim sve najbolje i da bude srećna sa Filipom.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top