NE MOŽE DA PREŽALI: Luna i dalje ČUVA slike sa Anastasijom, a Ražnatovićeva je rekla ŠTA je IMALA!

Dok je boravila u Zadruzi, Luna Đogani je često pričala o svojoj nekada veoma bliskoj prijateljici, Anastasiji Ražnatović. 

Luna je više puta istakla koliko joj je teško što je njen kontakt sa Ražnatovićevom prekinut. Podsećamo njih dve su se posvađale zbog bivšeg dečka Anastasije Ražnatović, Kostadina Terzića.

Podsećamo da je Ražnatovićeva u razgovoru za Kurir na pitanje o lažnim prijateljima dala odgovor:

- Uvek sam znala ko se i zbog čega druži sa mnom. Jednostavno ne može da vam promakne kada vidite kada je neko sa vama prijatelj iz nekog interesa. Gledala sam uvek da se na fin i kulturan način povučem iz tog okruženja jer smatram da sa lažnim prijateljima ne mogu da se osećam nimalo prijatno - odgovorila je Anastasija.

Činjenica da Đoganijeva na svom Instagram profilu još uvek čuva slike sa Ražnatovićevom, govori mnogo. Ona očigledno ne želi da se odrekne tih uspomena.

Da li će ona ostati samo uspomena u njenom životu, vreme će pokazati.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top