RADA MANOJLOVIĆ SVE OTKRILA: Sve do sada sam krila, Milan Stanković je…

Rada Manojlović pojavila se vedra i nasmijana na snimanju novogodišnjeg programa Televizije „Grand“, ali razlog njenoj sreći nije bila zaljubljenost, već praznična euforiija. Iako su je mnogi dovodili u vezu sa bivšim dečkom i kolegom Milanom Stankovićem, Rada tvrdi da se sada samo ne krije od javnosti kada provodi vrijeme sa Milanom, kao što je to ranije činila zbog Momira Gajića.

– Sa Milanom sam se družila i dok sam bila sa Momirom, ali sam zbog njega krila to od javnosti. Ipak, nije prijatno bilo kome kada je u pitanju bivši dečko, pa sam iz obzira prema njemu vodila računa o tome, ali smo se Milan i ja družili i viđali isto kao i danas. Išla ja kod njega, on kod mene, pili kafe i sve ostalo što prijatelji rade. Sve je ostalo isto među nama, samo sada ne razmišljam o tome i ne vodim računa o tome kako će to izgledati – iskrena je Rada, koja je priznala da je srećna što se mediji i dalje interesuju za njen ljubavni život, te joj ne smetaju novinski naslovi o tome.

– Vidim da mnogi pišu o Milanu i meni, da ih zanima naš život, a meni je zaista drago da smo nakon toliko godina i dalje zanimljivi medijima. Poneki pišu bajke, ali meni je sve to simpatično, tako da neću ništa demantovati – rekla je uz osmijeh Rada i objasnila da se u njenom i Milanovom odnosu ništa nije promijenilo.

– Svi se pitaju kako smo mi prijatelji nakon pet godina veze, a ja uporno pokušavam da objasnim da je to nama normalno. Mi smo, prije nego što smo počeli da se zabavljamo, bili samo drugovi godinu i po dana, tako da smo se nakon veze samo vratili na staro. Nas je uvijek spajalo, prije svega, veliko prijateljstvo i tako je i ostalo – zaključila je Rada

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top