ČOVEK VELIKOG SRCA: Kada vidite šta Ognjen radi za Madžgaljevu ćerku ostaćete bez reči

Ognjen Amidžić i dalje ne može da se oporavi od gubitka velikog prijatelja, Marinka Madžgalja, ali ono što planira da uradi pokazuje da je veliki čovek.

Naime, iako je rekao da će bend Flamingosi nakon 11 godina prestati da postoji, Ognjen je stisnuo zube i odlučio da izda poslednji album ovog benda sa dve nove pesme koje do sada nisu objavljene i nekoliko starih.

Na ovaj korak odlučio se jer želi da sav novac od prodaje albuma pokloni Marinkovoj ćerki Sari (8).

"Imam želju veliku ali pričaćemo o tome ako uspem sve da realizujem", rekao je Ognjen .

Podsetimo, Marinko Madžgalj (37) preminuo je 26. marta nakon duže borbe sa opakom bolešću, rakom pankreasa. Komemoracija i sahrana održane su 29. marta u prisustvu porodice, mnogobrojnih prijatelja i kolega.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top