OVDE JE VEĆ BIO PUKAO: Darko Lazić uništio kafanu, razlupao stolove, sukobio se sa gostima, a tek psovke! (VIDEO)

Kao i u svakoj sredini, u Darkovom selu ima zavidnih ljudi koji, bez obzira na sve, pevaču zavide na uspehu, zbog čega je on jedne noći potpuno poludeo! Može se smatrati da je od te večeri i počela medijska hajka na njegov život i ponašanje, a video snimci su se samo ređali jedan za drugim. 

On je pre dve godine izazvao nezapamćeni skandal i demolirao opštinske prostorije sela za vreme seoske slave u jednoj lokalnoj kafani.

Nakon nemilog događaja, pevač je otišao sa lica mesta i krio se od policije. Kako su mediji tada pisali, nakon proslave seoske slave u rodnom Brestaču, Darko je demolirao opštinske prostorije, pri čemu je napravio veliku materijalnu štetu. Za njim je policija odmah krenula u potragu, ali je on bio u bekstvu.

Takođe, pisalo se da pevač legalno poseduje pušku, verovatno lovačku, i da će biti izdat nalog da mu se ista oduzme. Takođe, protiv njega su navodno trebale biti podnete dve krivične prijave i to za oštećenje tuđih stvari, pošto je šteta ogromna, i za narušavanje javnog reda i mira.

Ipak, šta je istina od svega toga objasnio je pevač lično, koji je pred kamerama "priznao svoje grehe".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top