PROMENIO SE POTPUNO: Desko je bio član JUL-a i glavni glumac u Srećnim ljudima, pogledajte ga danas

Serija koju poznaje svaka generacija, nema ko je nije gledao je "Srećni ljudi".

Glumac Desimir Desko Stanojević našao se u ulozi Vukašina Golubovića koji je tumačio tipičnog balkanskog mužjaka.

 

Serija je snimana u periodu od 1993. do 1996. godine i opisuje život porodice Golubović koja se bori kroz teške periode tih godina.

Desimir je u ulozi Vukašina imao brkove koje je i dan danas zadržao.

Stanojević je rođen 7. oktobra 1950. godine u Nišu. Igrao je u Narodnom pozorištu u Nišu od 1970. do 1990. godine a od 1991. u Pozorištu na Terazijama u Beogradu. Osnivač je Omladinskog pozorišta "Treća polovina" u Nišu i tvorac prvog mjuzikla "Violinista na krovu" u istoriji Niškog pozorišta. Uloge u Pozorištu na Terazijama: Kalča u "Ivkovoj slavi", Tevje u "Violinisti na krovu", Zorba u "Grku Zorba", Laki Topalović u "Maratonci trče počasni krug".

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top