Ovo je najveći pakao za svakog glumca: Nikola Kojo zbog nemaštine... (FOTO)

Proslavljeni glumac nedavno se sa suprugom Aleksandrom i njihove tri ćerke preselio u Sopot, gde su sa puno ljubavi stvorili svoju oazu

Posle gotovo četiri decenije na velikom filmskom platnu, na kome je debitovao još kao tinejdžer, Nikola Kojo odlučio je da se oproba i kao reditelj.

Urnebesna komedija "Stado", okupila je neka od najvećih imena sedme umetnosti, Vesnu Trivalić, Zorana Cvijanovića, Nikolu Đurička. Proslavljeni glumac kaže da je režija prirodni sled njegove karijere.

Film je trebalo prvo da režira Goran Gajić, ali je bio okupiran drugim poslovima, pa ga je Kojo zamenio.

- Pošto već neko vreme planiram da se oprobam kao reditelj, da se to nije dogodilo sa ovim filmom, u bliskoj budućnosti sigurno bi sa nekim drugim. Proteklih godina režirao sam veliki broj reklama, pa je ovo logičan nastavak tog puta. Dobro je kad čovek želi više i kad ima ambiciju da se još koji stepenik popne na profesionalnoj lestvici, objašnjava Kojo.

Rad na filmu, "Stado" doneo je veliku radost Koji, što zapravo i jeste najbitnije.

- U poslednje vreme iz egzistencijalnih razloga pravio sam mnogo kompromisa, glumio sam u raznim sitkomima i drugim jeftinim formama, dok mi se sve to jednog dana nije smučilo, kada sam i doneo odluku da radim samo kvalitetne stvari, kao što je to nedavno bio mjuzikl "Spamalot", a sada film, "Stado". Ako po strani stavim decu i porodicu, oduvek me je najviše radovalo kada u poslu napravim nešto dobro.

Glumac je objasnio da je odmah shvatio kako se radi o kvalitetnom tekstu, po kojem može da se snimi film, na koji će biti ponosan.

Glumac se sa porodicom preselio u Sopot, jer im svima prija priroda. Veruje da je na selu mnogo lepše jer postoji mogućnost da sami proizvodite organsku hranu.

Glumac je svoj prvi film snimio sa dvanaest godina, a ni dan danas ga nije napustio entuzijazam. On je definitivno jedan od retkih koji svoje glumačke uspehe niže gotovo četiri decenije.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top