VIŠE SE NE KRIJU: Pinkove zvezde fotografijom potvrdile svoju ljubav

Nemanja i Dajana, učesnici Pinkovih zvezda, sigurno nisu jedno drugom konkurencija.

Mladi takmičar u Pinkovim zvezdama, Nemanja Semlekan, minulog vikenda je prošao u naredno kolo. On je postao miljenik dama, a sada je objavljeno da je on u vezi sa koleginicom Dajanom Milosavljević. Pitali su ga da li smatra da je napravio veliku grešku što je to otkrio jer tako može da izgubi naklonost pripadnica lepšeg pola koje ga podržavaju.

– U prvom kolu Milan Kalinić nas je u stvari raskrinkao jer se iza kamera čuje i sazna sve brzo. Bio sam tada zatečen njegovim pitanjem i spetljao sam se kada sam odgovarao. Indirektno sam priznao tako da to više nije nikakva tajna. U početku smo i Dajana i ja želeli da ipak ne govorimo o tome jer želimo da svako ostavi svoj pečat u takmičenju i da stavimo akcenat na naše pevanje, a ne na samu vezu. A što se tiče marketinga... Mislim da nisam napravio grešku time što sam otkrio da imam devojku jer smatram da možete biti nečiji miljenik bez obzira na status veze. Inače, ja se svoje devojke ne stidim, već naprotiv, jako sam ponosan zbog nje - rekao je Nemanja za Pulsonline.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top