PREDIVNO: Darko Lazić platio celokupno lečenje 10.000 eura dečaku kojeg je upoznao u KBC Zemun!!!

Ovo je jedna predivna vest. Darko Lazić je upoznao dečaka od 10 godina u KBC Zemun kojem je bio potreban novac za lečenje, pa je platio celokupan iznos.

Radi se o nekih 10.000 eura koji su bili potrebni za lekove i dodatno lečenje van KBC Zemun i time demantovao mnoge naslove kako se nalazi u agoniji i slično.

Dečaka je upoznao tako što se mališan hteo slikati sa poznatim pevačem. Ganula ga je njegova priča o bolesti koja prouzrokuje cepanje unuttašnjih organa, pa je odmah naložio svojim roditeljima da sakupe iznos potreban za njegovo lečenje. 

Na taj način, Darko Lazić je pokazao da se ne nalazi u dugovima, kako su pojedini mediji pisali, ali i da ga ne jure dileri kojima duguje novac.

DARKO LAZIĆ JE PLATIO CELOKUPAN IZNOS ZA LEČENJE DEČAKA OD DESET GODINA i na taj način okajao bar deo svojih greha. Možda je to naččin da izađe iz svih problema u kojima se nalazi.

Roditelji su bili iznenađeni porukom koju je Darko poslao, ali su sakupili taj novac i odmah ga doneli u bolnicu. 

Majka mališana je uplakana zahvalila Darku Laziću, sa suzama u očima. 

Suze su se mogle videti i u očima poznatog pevača.

Zaista, ovim potezom je Darko Lazić postao HEROJ. 

10.000 eura nije mali iznos, ali pevač može da odradi jednu svadbu i da dobije taj novac, pogovoto kada izađe iz bolnice i krene ponovo da radi. 

Svi smatraju da će njegov angažman i honorar skočiti nekoliko puta, baš zbog medijskih natpisa i zato što se nalazi u žiži javnosti. 

Uglavnom, BRAVO DARKO! 

OVO JE POTEZ VREDAN DIVLJENJA!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top