PACIJENTI U BANJI BESNI: Dajte i nama obroke kao što dobija Darko Lazić!

Darko Lazić, koji se već nekoliko dana nalazi u banji Selters na rehabilitaciji posle teških povreda koje je zadobio u stravičnoj nesreći 23. oktobra, prvi put je izašao iz bolničke sobe i u kolicima otišao na vežbe. 

Podsetimo, Darko je posle 38 dana izašao iz bolnice, smešten je u najskupljem apartmanu u Selters banji, dok će sve troškove snositi zdravstveno osiguranje.

"U banji će provesti 21 dan, a u slučaju potrebe biće mu produženo još 15 dana", rekao nam je izvor.

Međutim, ono što posebno dolazi do izražaja je ishrana u banji za Darka Lazića. 

Selters banja u kojoj se nalazi pevač nalazi se u vlasništvu Instituta za rehabilitaciju Beograd. Dakle, državna institucija. 

Ostali pacijenti koji su upućeni na lečenje u ovu banju se nalaze u neverici koliko prioriteta ima Darko Lazić u odnosu na njih.

Cena jednokrevetne sobe sa terasom po cenovniku iznosi 4.500 dinara. Dok cena stacionara za polupokretne bolesnike iznosi 3.500 dinara. Ukupno 8.000 dinara po danu za Darka Lazića.

Uz sve to, nekim slučajem, Darko Lazić dobija mnogo bolju hranu u odnosu na ostale bolesnike, koji su to primetili, pa su otišli i do upravnika ovog objekta kako bi se žalili zašto i oni ne mogu da doniju istu hranu kao pevač.

Kako je moguće da se za Darka Lazića spremaju posebni obroci po upustvima njegovog nutricioniste? 

Ostali bolesnici ne mogu da imaju takve uslove. Zar ne? 

Očekuje se još dosta bunta ostalih bolesnika zbog uslova koje ima Darko Lazić. Tu je i buka koju pravi pevač puštajući glasnu muziku i zbog čestih poseta. 

Videćemo koliko će dugo biti Darko u ovoj banji i koliko će to koštati građane Srbije. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji