SVI GRESI DARKA LAZIĆA: Kada je vidno pripit demolirao hotelsku sobu u Subotici na svadbi svog kolege iz Zvezda Granda

Svima je poznat bahat život Darka Lazića, kao i nesreća koja ga je zadesila u prethodnom periodu.

Međutim, i u prošlosti je Darko povezivan sa mnogim skandalima koji su ga pratili kroz karijeru. 

Jedan od takvih skandala je situacija kada je demolirao hotelsku sobu u Subotici posle svadbe njegovog kolege pevača Nebojše Vojvodića.

Nebojša Vojvodić, pevač iz “Zvezda Granda”, pravio je svadbu u Subotici i pozvao sve kolege sa kojima je u dobrim odnosima. Nije ni slutio da će mu prijatelj Darko Lazić napraviti takvu scenu da će se pokajati što ga je ugostio.

Naime, Vojvodić je organizovao veliku proslavu u svom rodnom gradu i za goste iz Beograda rezervisao sobe u hotelu kako ne bi vozili nazad pod dejstvom alkohola. Bili su tu Milica Pavlović, Milan Mitrović, Darko Lazić…

Na venčanju je sve bilo savršeno, ali kako je dan odmicao, videlo se da je Darko mnogo popio i da će biti problema.

“On je nesnosan kad pije, stvarno treba bežati od njega i to svi znamo”, pričao je tada mladoženja:

“Kad je popio toliko da se videlo da posrće i pada, njegov prijatelj odveo ga je u hotelsku sobu i ostavio ga tamo misleći da će zaspati. Međutim, posle pola sata zvali su sa recepcije očajni jer je Darko demolirao sobu i krenuo da lomi i po hodnicima i holu hotela. Njegov drug je dotrčao, stavio ga u kola i odvezao u Beograd. Mladoženja je išao u hotel, platio štetu i molio da ga ne prijavljuju policiji jer ovo ne bi bio prvi put da Darko lomi kad je pijan, i sad bi sigurno dobio krivičnu prijavu.”

Nikome nije jasno šta je Darka toliko iznerviralo da je želeo da slomi i uništi sve pred sobom, mada je u pitanju verovatno previše viskija i urođena bahatost. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top