SANJA DIMITRIJEVIĆ: Milica Pavlović je spavala sa mojim ocem i uništila mu brak!

Milica Pavlović se našla na meti Sanje Dimitrijević koja je na Fejsbuk stranici plasirala izmišljenu priču o mladoj pevačici. Izvesna Sanja je napisala kako je pevačica uništila brak njenim roditeljima.

Međutim, reagovao je PR Grand produkcije Vesna Milovanović koja tvrdi da je reč o izmišljenoj priči koja je plasirana sa lažnog profila.

Naime, na Fejsbuku se pojavio post koji je bio zatrpan kako pozitivnim tako i kompromitirajućim komentarima na račun Mličine izmišljene afere. Osoba koja se na društvenoj mreži predstavila kao Sanja Dimitrijević, nije birala reči kojima će „ocrniti” pevačicu.

Kada je izvesna Sanja napisala odnosno "otkrila" šokantnu istinu zbog čega pevačicu naziva pogrdnim imenima, mnogi od onih koji su branili Milicu ostali su bez reči.

"Jadni ste, ljudi. Ona kurv..a došla preko kreveta, a vi je podržavate! Jadni ste jer ona je obična ku..a i ništa više", napisala je ona, a onda odgovarala pojedincima koji su je napadali, pa tražili objašnjenje zbog čega to piše protiv Milice.

"Slušaj lutko dobro… obrazovana sam i to vrlo, završila sam fakultet. Znam pravo značenje reči kurva zato i smem da kažem da je Milica Pavlović ku..a. Spavala je sa mojim ocem zato je i mrzim i rasturila je brak mojih roditelja pre godinu i po dana. A ti lutko malo ga duvaj za tu pilanu znaš… Volela bih videti tebe kako se osećaš da vidiš rođenog oca sa devojkom koja može kćerka da mu bude", napisala je Sanja jednoj od devojaka koja ju je napala jer je izvređala Milicu Pavlović.

Povodom pisanja bosanskih medija da je Milica rasturila brak, reagovao je PR Grand produkcije, Vesna Milovanović koja tvrdi da je reč o izmišljenom profilu na društvenoj mreži Fejsbuk. Osoba pod tuđim imenom i prezimenom je plasirala izmišljenu priču o pevačici. Reč je o lažnim optužbama sa lažnog profila koje su preneli bosanski portali expressmag.ba i senzacija.ba.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top