SKANDAL: Jelena Karleuša pretila otkazom stjuardesi

Jelena Karleuša u petak posle podne napravila je skandal na aerodromu Nikola Tesla u Surčinu jer joj zaposleni nisu dozvolili da se čekira tamo gde je ona htela.

Naime, pevačica je imala kartu za ekonomsku klasu na letu za Cirih, švajcarske avio-kompanije, ali je po svaku cenu želela da izbegne čekanje reda na mestu gde je trebalo da se čekira, pa je pokušala da to uradi na šalteru za biznis-klasu. Pošto joj to nije pošlo za rukom, pobesnela je i stjuardesi je zapretila otkazom.

- Jelena je išla na nastup u Iverdon le Ben u Švajcarskoj. Letela je do Ciriha. Došla je na vreme na aerodrom, ali joj je malo vremena trebalo da napravi frku. Ponašala se bezobrazno jer je želela poseban tretman od stjuardese na šalteru. Htela je da se čekira na mestu gde se čekiraju putnici sa kartama za biznis-klasu, iako je ona nije imala. Baš u tom momentu je naišao gospodin sa odgovarajućom kartom i gold karticom, koja mu omogućava brojne privilegije, i njega je stjuardesa propustila i uzela mu dokumente. Karleušu je to iznerviralo, pa je zapenila. Svašta je rekla ženi na šalteru, a čak joj je zapretila i otkazom. Ona je obavestila svoje nadređene o incidentu - navodi naš izvor sa lica mesta.

Karleuša nije odgovarala na tu temu, ali njen portparol Zoran Birtašević je rekao:

- Odakle vam ta priča? To nije tačna informacija. Bio sam prisutan kada se Jelena najnormalnije čekirala. Ako ima karte za ekonomsku klasu, zašto bi išla na šalter za biznis-klasu ili obrnuto? Ako nema mesta u biznis-klasi, ona putuje ekonomskom.

Iako on tvrdi da do incidenta nije došlo, demantuje ga dokument sa aerodroma u koji je Kurir imao uvid, a u kojem stoji da je Jelena Karleuša napravila incident.

- Putnica Karleuša Jelena pretila otkazom koleginici M. C. (šalter 111) pošto nije primljena na let na biznis šalteru pre putnika biznis klase koji je pritom imao i sen (gold) karticu. Gospođa Karleuša je imala kartu ekonomske klase. Ponudili smo dobrovoljnu izjavu ali nije prihvatila - stoji u izveštaju šefa smene.

PR služba beogradskog aerodroma nije upućena u slučaj.

- Mi nismo dobili nikakvu informaciju o tom događaju. Morate pozvati kompaniju kojom je osoba letela - kažu u PR službi, ali telefonska sekretarica sa obaveštenjem da njihove službe rade od ponedeljka do petka.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top