DARKO LAZIĆ RAZLUPAO BANJU SELTERS: Ana Sević odbila da mu dovede ćerku, bolničari mu direktno u venu dali lek za smirenje

Neverovatne scene u mirnom mestu pored Mladenovca, banji Selters. 

Darko Lazić je saznao užasne vesti. Ana Sević, njegova biša supruga ne želi da mu dovede dete da je vidi. I pored toga što već može da hoda uz pomoć štaka, Ana Sević je odredila da ćerku Lorenu ne može još uvek da vidi.

Popularni pevač, koji je nastradao u saobraćajnoj nesreći pre oko 45 dana se mnogo razbesneo, počeo je da psuje na telefon, bacio ga u pravcu prozora i polomio ga. Potom je sa štakama razbio sve što je bilo u njegovom okruženju. Ova vest ga je izuzetno pogodila, a sada je izašla na videlo njegova loša narav. 

Naime, prvo Ana nije htela da dovede ćerku dok se on nalazi na intezivnoj nezi. Posle, stalno je izmišljala nove razloge, a Darko ni ne zna da li mu je ćerka u Srbiji i Beogradu.

Čim su čule buku, u sobu su uletele majka i verenica, a kasnije su došlči i bolničari koji su mu kroz venu dali lek za smirenje. 

On se potom smirio, uspavao i sve se dobro završilo. Šteta nije velika, samo treba da se vidi ko će platiti prozor. Porodica Lazić ili građani Srbije preko fonda, jer se Darko i dalje leči na račun građana Srbije.

Sa druge strane, od Ane zaista nije ok što i dalje ne želi da dovede dete kako bi je Darko video. Svako ko je roditelj može osetiti tu potrebu pogotovo u tako kriznim trenutcima. Darko misli kako uz ljubav prema Loreni može pobediti sve poroke.

Zbog toga, jedna velika podrška Darku Laziću i jedan veliki minus za Anu Sević. Navodno, ona ga ucenjuje da neće dovesti ćerku dok ne potpiše papire za njihov zajednički stan kojima bi se prenelo vlasništvo na Anu Sević,

Španska serija i dalje traje. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top