Kao što vidite ja sam sada dobro, a da me je tukao, jeste : Nakon pune 4 godine Adil i Ana zagrljeni u javnosti (FOTO)

Za njihovu porodičnu dramu znala je cela nacija, ali na kraju svega, ćerka Džeja Ramadanovskog je oprostila popularnom pevaču..

Bračni par Adil Maskutović i Ana Ramadanovski nakon 4 godine, pojavili su se zajedno u javnosti.

Naime, nakon skandala iz 2013. godine, prvi put su se pojavili zagrljeni, i potvrdili da je između njih konačno sve u najboljem redu.

Oni su se pojavili zajedno na koncertu Željka joksimovića u Sava centru. Osmehe nisu skidali, što pokazuje da su konačno uplovili u mirnu bračnu luku.

Podsetimo, Ana je u decembru 2013. godine podnela krivičnu prijavu protiv Adila pošto ju je, kako je tada rekla, tukao i šamarao.

Nakon godinu i po dana suđenja, Ana je odlučila da povuče tužbu protiv pevača.

- Jeste, sve je istina. Tukao me je, šamarao i udario u stomak, sve je to istina, ali nemam nikakve modrice. Nisam ležala u bolnici, sada sam samo bila na pregledu. Kao što vidite ja sam sada dobro, a da me je tukao, jeste. Ja nisam medijska ličnost i ne želim da pravim špansku seriju od ovoga, zato vas molim da me ostavite na miru", rekla je tada Ana.

Nakon godinu i po dana suđenja, Ana je odlučila da povuče tužbu protiv pevača.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top