Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da je Kristinu Kiju Kockar ispalio vlasnik diskoteke u kojoj je trebalo da nastupi 31. decembra, zbog čega je novčano oštećena.

Nje reč ni o kakvom nepoštovanju ugovora, kao što se već pisalo, već o nezainteresovanosti gostiju za njeno pevanje.

- Kija je trebalo da nastupi u jednoj diskoteci u Geteborgu za 5.000 evra. Tom prilikom se nije dovodilo u pitanje koliko će karata biti prodato, niti je njen nastup trebalo da zavisi od prodatih karata - ispričao je izvor blizak pevačici.

- Dogovorena je fiksna cifra, ali su vlasnici diskoteke, nakon što su prodali samo 27 karata za najluđu noć, zamolili Kijin menadžment da spusti cenu njenog gostovanja, što nije bila opcija. Ona ne nastupa od procenta prodatih mesta, već je cena njenog nastupa fiksna - ispričali su nam ljudi bliski Kockarevoj.

Njen menadžment je tada odlučio da raskine ugovor i otkaže nastup.

- Kija je poludela jer je mislila da je sve dogovoreno i da je njen nastup izvestan, te da će inkasirati 5.000 evra, koje bi kasnije uložila u novu pesmu. Bila je ljuta i na menadžment, ali je onda rešila da se ne nervira, već da u svemu tome nađe nešto pozitivno - kaže naš izvor i dodaje da će se Kristina odmarati toga dana u krugu porodice.

Podsećanja radi, Kijin menadžer Goran Lečić potvrdio da vlasnik diskoteke nije ispoštovao ugovor.

- Istina je da smo otkazali Kijin novogodišnji nastup, budući da je došlo do nepoštovanja dogovora. Nepoštovanje mojih klijenata isto je što i nepoštovanje mene, a uvek ćemo gledati da to izbegnemo i da nas niko ni na koji način ne oštećuje- rekao je Leka 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top