Print this page

OVDE SU POBEGLI DALILA I DEJAN, DAVIDOV BRAT: Perverzno do bola, plava svetla, mermer i luksuzni nameštaj. Više im ne pada napamet da ulaze u rijaliti (VIDEO)

Pobednica rijaliti šou programa „Parovi 5“ Dalila Dragojević rešila je da sagradi sebi i svom mužu Dejanu dom!

Njih dvoje su rešili da ostatak života provedu u njenoj rodnoj Bosni i Hercegovini u mestu Gornji Šepak, gde su krenuli radovi na izgradnji kuće ovih rijaliti učesnika.

Bližimo se polako kraju sa radovima. Dugo je trajalo ali je vredilo. Ne mogu da verujem kada pogledam sve ovo - da smo lično moj Deki i ja stvorili.

Ne mogu da verujem da možemo da kažemo “Da,ovo je naša kuća”! Nekako i dalje osećamo neku skromnost - valjda nam je to tako urođeno (nismo skloni hvaljenju) i kažu da je to nešto najlepše. Kada drugi hvale, a ti stvaraš", napisala je uz video Dalila i dodala da je ponosna na njih i na sve što su sami postigli.

View this post on Instagram

???? “Počeli smo mi od nule,sagradismo ove kule”(što bi Era Ojadnić rekao)??? Imamo 103 kvadrata ali kao da imamo 10000003,svaka ova ciglica je ugrađena sa puno ljubavi ??❤️❤️ Živote moj,ponosna sam na nas dvoje ❤️❤️❤️ @deja_android ❤️??

A post shared by Vlog-girl ?YouTube Channel ?⚜️ (@dalila_dragojevic_official) on

I Dejan na Instagramu otkrio kako izgleda njihov novi dom. 

"Polako ali sigurno..najlepša žena i najlepša kuća na svetu..Alo naša kuća! Naša!", napisao je Dejan.