OPSEDNUT BAKTERIJAMA! Milan pere ruke asepsolom NON-STOP, kvake ne dotiče, a tek PARANOJA od bazena...

Ako se pitate zašto Milan Stanković na bazenu ne izuva čarape i patike kao sav normalan svet odgovor je sledeći:

Milan se boji bakterija, glivica, virusa i ostalih čuda. Tačnije boji se zaraza i bolesti koje vrebaju na mestima sa mnogo ljudi pa su obuća i odeća mere higijenske predostrožnosti. 

Jeste smešno budući da se na svakom bazenu podovi dezinfikuju svaki čas ali objasnite to Milanu koji ruke pere asepsolom, kvake na vratima ne dotiče, sopstveni auto non-stop briše vlažnim maramicama sa sredstvom koje ubija bacile.

Tako je Milanče na hotelskom bazenu  uživao skoro pa obučen, a od, ne daj bože nekih polnih bolesti koje bi mogle da ga napadnu kroz kupaće gaće štitio ga je dugačak i debeo bademantil. Izgleda da se jedino nije plašio da ovaj sladak pas ima buve.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top