Znam šta bi on voleo... Veljko otkrio kojom profesijom bi Arkan, da je živ, voleo da mu se sin bavi, pa otkrio pravi razlog zašto je počeo da se bavi boksom

- Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu, niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat - kaže Ražnatović

Veljko Ražnatović pokojnog oca Željka Ražnatovića Arkana retko spominje u medijima, a češće na društvenim mrežama podeli emotivnu fotografiju ili poruku, koja uvek pokrene lavinu emocija kod onih koji ga prate.

Međutim, Veljko je sada u iskrenom intervjuu pričao o Željku, otkrivši šta misli - da li bi otac, da je živ, bio ponosan na to što je izabrao da profesionalno trenira boks, umesto nekog ozbiljnog posla.

- Iskreno, mislim da bi moj otac najviše voleo da sam ja neki diplomata, magistar, ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio krajnje ponosan na mene. Koji otac ne bi bio? Mene tek čeka veliki trijumf - kaže Veljko.

Kako objašnjava, boks je izabrao kako bi sa leđa skinuo sve stereotipe koje je godinama vukao.

- Možda me je stereotip i naterao na jedan ovako zahtevan sport gde nema ni mame ni tate, ni babe, ni dede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugo čoveka - priznao je Veljko.

Kako je objasnio, privlači ga slava koju ima nakon svakog dobijenog meča, i baš ništa ne može da nadmaši osećaj kada dvorana odjekuje njegovim imenom.

Kada se osvrne na porodične odnose, Veljko je takođe veoma precizan dok iznosi svoje mišljenje.

- Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu, niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat - rekao je Veljko koj se svakodnevno bori protiv predrasuda koje postoje prema njemu zbog majčine popularnosti.

- To me je samo nateralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente - objasnio je Veljko.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji