ZA SVE JE KRIVA CRNA MAGIJA: :Karleuša pronašla končiće, istripovala da je za sve kriva crna magija i nekoliko puta odlazi kod hodže

Jelena Karleuša se nalazi u centru skandala koji potresa članove njene porodice, ali i njenu karijeru koja je najzad oživela zbog nakaradnih slika koje su se pojavile u javnosti. 

Fudbaler Anderlehta Ognjen Vranješ pustio je u javnost slike i video snimke koje je sačuvao tokom nejgove afere sa pevačicom. 

Od kako su se pojavile slike, karleuša se nalazi skoro na svakoj naslovnici domaćih medija.

Ono što se zaista dešava u njenom životu ostala je tajna. Naime, JK je u dvotištu svoje kuće pronašla končiće razne boje i crveni končić vezan za bravu njene ulazne kapije. Tome prvo nije pridavala značaja, ali sada misli da je za sve kriva crna magija.

Ko bi želeo loše pevačici? Postoji mnogo osoba, ali pitanje je ko bi platio da se na nju baci crna magija. Postoji nekoliko osoba na koje je prvo pomislila, ali tu nije mogla ništa da uradi već je otišla do jednog hodže u blizini Tuzle.

Tamo joj je preporučeno kako se treba ponašati i šta treba sve da uradi kako bi sa sebe skinula crnu magiju. 

Međutim, Karleuša ga u startu nije poslušala već je otišla u Kinu gde je dobro razmislila o svemu, a po povratku u Srbiju je uradila sve ono što joj je napisao hodža. 

Da li je kasno sada ispraviti napravljenu štetu? 

Ostaje da vidimo. Skandal Karleuša i dalje trese Srbiju. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top