NIKADA NE BI POVEROVALI ČIJA JE OVO SLIKA: Doživeo je neverovatnu transformaciju od studentskih dana, pa do danas (FOTO)

U poslednje vreme je popularno kaciti slike sad i pre deset godina kako su izgledale poznate ličnosti. 

Ova slika ima malo više od deset godina pre današnjice, ali neverovatno koliku je transformaciju doživeo naš poznati glumac.

Uostalom, osim što je fenomenalan glumac kojeg smo imali prilike da gledamo u mnogim filmovima, Sergej Trifunović pretenduje da bude i dobar, iskren političar.

Da, na ovoj slici se baš nalazi Sergej Trifnovuć, poznat po ulogama u filmovima Stršljen, Kengur, Srpski film i još mnogi drugi. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top