KAKO JE DEA IZNENAĐENA OD STRANE IVICE DAČIĆA: Dačić doneo poklon koji je oborio sa nogu! Dea u šoku: Zvaće se Ivica! (VIDEO)

Ivica Dačić poznat je po originalnosti u srpskoj poltiici, ali je jutros pokazao da je i džentlmen, pa je tako u jutarnji program jedne televizije došao sa poklonom za voditeljku koja danas slavi rođendan.

- Gde nam je poklon, molim vas? Ja sam doneo poklon, ako mi ga nisu ukrali usput - pitao je režiju ministar na samom početku gostovanja.

A tek kad čujete šta je poklon! 

- Pošto si ti taj znak u horoskopu, ja sam ti kupio raka - rekao je ministar.

Voditeljka je ostala bez reči, a Dačić je dobio zagrljaj!

- Stvarno sam dobila raka, pa čekajte, ja moram sad, pošto smo mi na ti, ja moram sad da te izljubim. Onda će rak morati da se zove Ivica. Ovo je najoriginalniji rođendanski poklon ikada - kazala je ona oduševljeno.

Pogledajte ovu situaciju na samom početku snimka:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top