JU, ŽENO, NI SLUČAJNO! Baka obožavateljka pokušala da poljubi Anu Bekutu, a njena reakcija ŠOKIRALA SVE!

Ana Bekuta je na današnjem snimanju Zvezda Granda iznenadila okupljene ispred studija u Košutnjaku reakcijom kada joj je jedna starija gospođa, po svemu sudeći verna obožavateljka, prišla i uhvatila je za ruku.

Iako je gospođa, verovatno doterana specijalno za upoznavanje sa Anom pa se iz tog razloga i našla ispred studija, želela da svoju omiljenu pevačicu poljubi, Ani izgleda nije bio momenat, pa je naočigled svih - pobegla.

- Ju, ženo! - rekla je ljutito Ana iznenađena postupkom, a na obožavateljkine reči: "Ruku, ruku, samo ruku..." i pokušaj da je poljubi u istu, dodala je: "Ni slučajno! Ni ruku, ništa... Moram da se čuvam, ne zamerite". A zatim je nastavila put studija.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top