Pre 10 godina pobedio je u Zvezdama Granda, mislili su da je propao, a on je uradio nešto što NIKO NIJE i postigao NEVIĐEN uspeh! (VIDEO)

Momak za kog se misli da nije uspeo na estradi svojim radom to i te kako demantuje. On nije želeo da bude kao drugi, nije želeo da tezgari i snima ono što nije po njegovom ukusu, i evo gde je danas

Kada se pre 10 godina pojavio na javnoj sceni za Dušana Svilara svi su imali jedan komentar - da je vanserijski pevač.

Međutim, kako nikada nije bio sklon skandalima, aferama i svemu što radi većina njegovih kolega, Dušan se polako povlačio iz javnosti. Na kraju, akoro pa da je potpuno prestao da gostuje po emisijama, a o provlačenju po novinama da ne govorimo - tu ga tek nije bilo.

I dok danas mnogi misle kako nigde ne peva i ne zarađuje kao ostale zvezde "Granda", istina o njemu potpuno je drugačija. Naime, Dušan se posvetio školovanju, a za Telegraf je objasnio i dokle je stigao.

- Završio sam Osnovne akademske studije, sada sam na usavršavanju na master akademskim studijama u Beogradu. Učim u Srbiji, nastupam na festivalima i na umetničkim manifestacijama. Samo i isključivo uživo - istakao je Dušan za Telegraf.

Međutim, pored školovanja, Dušan i te kako radi. I ne bilo gde. On ima i peva na ozbiljnim koncertima u Srbiji i van nje, a zemlja u kojoj je vrlo često jeste Rusija. S obzirom na to da nisu u pitanju tezge i nastupi po klubovima, Dušan za svoje koncerte uzima ozbiljne honorare, koji su čak daleko veći od onih koje ovde imaju popularne zvezde "Granda".

Kako saznajemo, ovaj uspešni tenor uskoro bi trebalo i školovanje da nastavi u Rusiji, ukoliko dobije stipendiju iz Sankt Peterburga. Kako su istakli na našem Konzervatorijumu, 15 godina nije se pojavio tenor kao što je Svilar.

Inače, jedan od retkih koje Zdravko Čolić zove da budu gosti na njegovim koncertima upravo je Dušan. Evo kako danas izgledaju Dušanovi nastupi:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top