ŽELJKO ŠAŠIĆ OSUO PALJBU NA RASTU: Onaj mali sa zečijim ustima, što glumi neki krlminal sa svojim telohraniteljima

Pevač Željko Šašić je na sramotan način komentarisao Rastu, i podsmevao se činjenici da reper ima zečju usnu, a to mu nije bilo dovoljno, pa je još dodao da ga baš briga da li će se muž Ane Nikolić uvrediti zbog ovih skandaloznih opaski.

Sve je počelo kada je Šašić za magazin "Svet" izjavio: "Mali je interesantan, sa svojim dredovima, zečjom usnom i zato što se smuvao sa svima dostupnom Anom Nikolić i oženio se njome".

Izgleda da mu to nije bilo dovoljno, pa je ponovo uvredio Rastu

- Nisam imao nameru da uvredim hendikepiranog čoveka, bio to Rasta, Vlasta ili neko drugi. Ljudi oko mene su pričali kako muž Ane Nikolić ima zečju usnu, pa sam samo to preneo, jer u glavi su mi ostali ti komentari. Pa, da se ne lažemo, ima dosta muškaraca i žena koji žive sa tim deformitetom - rekao je Šašić za "Kurir", i dodao da se nimalo ne kaje zbog svojih krajnje neprimerenih i uvredljivih izjava.

- Ma, ništa strašno nisam rekao. Nisam mu se rugao niti podmevao. Ja sam kritičar koji realno komentariše nuspojave našeg društva. Ja sam elokventan da pričam o tome i zato žele da me angažuju u nekoj emisiji da bez dlake na jeziku pričam pred ljudima. Rasta se bavi retard popom i to ću uvek kritikovati. A to kako izgleda, ne zanima me i zato me baš briga da li će ga nešto uvrediti ili ne - zaključio je Željko Šašić.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top