PERE BIOGRAFIJU Prijovićka nije htela da BRUKA Filipa pa se odlučila na ovaj DRASTIČAN potez! Svi snimci su nestali u sekundi!

Aleksandra Prijović je karijeru počela pre osam godina u "Zvezdama Granda", koje su joj donele početnu popularnost i odskočnu dasku za nastupe po raznim kafanama, diskotekama i privatnim veseljima širom regiona.

Nije se libila da zapeva ni pod seoskom šatrom, na vašarima i svuda gde su je zvali. Ali kada je postala popularna i urbana pevačica, na red je došlo pranje biografije!

Novopečena zvezda uvidela je da joj imidž svadbarske pevačice neće mnogo doneti u karijeri, zbog čega je zatražila od svojih nekadašnjih saradnika da se uklone svi snimci sa Jutjuba na kojima ona peva na privatnim veseljima. U pitanju su klipovi koji su imali i po nekoliko miliona pregleda, a postavljao ih je poznati harmonikaš Borko Radivojević, koji ju je tada pratio na tezgama.

"Aleksandra nije odbijala nijedan posao, prihvatala je da peva i na romskim svadbama, gde je zapravo i zarađivala najviše novca. Međutim, kada je počela da se zabavlja sa sadašnjim mužem Filipom Živojinovićem i postala medijska zvezda, zasmetala joj je prošlost i sad želi po svaku cenu da je izbriše! Ona se sada stidi ranih radova. Od Borka je pre nego što se udala za Živojinovića zahtevala da ukloni sve snimke na kojima peva na privatnim veseljima dok je gosti kite novčanicama. Rekla mu je: "Moraš da izbrišeš sve snimke, meni to ne odgovara. Ja ću biti Brenina snajka i moram da radim na tom ugledu. Sad sam u važnoj porodici"", rekao je naš izvor blizak poznatom muzičaru.

On je pristao na njen zahtev, iako je i sam na gubitku jer je za njega to bila odlična reklama, a mogao je da zaradi od pregleda na Jutjubu.

Kada je upoznala Filipa, Prijovićka je nastavila da nastupa širom Evrope, po diskotekama i privatnim proslavama, ali ne na svakim. Ona je iz svojih angažmana tada izbacila romske svadbe smatrajući da joj to šteti ugledu.

"Filip joj to nije tražio, ali se složio s njom kada mu je rekla da ne želi da radi takve tezge. On je uglavnom podržava u svemu i polako sve više preuzima brigu o njenoj karijeri. Koliko je veza s njim uticala na njenu karijeru, najbolje govori činjenica da joj je cena nastupa drastično skočila. Umesto 1.500, koliko je uzimala pre Filipa, Aleksandra sada zarađuje i po deset hiljada evra za jedno veče", kaže izvor.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji

Go to top