SMELO, NEMA ŠTA! Ognjen Vranješ dao Ceci PONUDU od 3.000 EVRA, a ona mu odmah odgovorila!

Sportista je odlučio da ogrlicu koju je kupio na Instagram licitaciji od Svetlane Cece Ražnatović za 3.000 evra, na ime humanitarne pomoći za Nikolu Rabrenovića, kojem je novac bio potreban za lečenje u Rusiji, pokloni najboljoj maturantkinji doma bez roditeljskog staranja "Rada Vranjašević" u Banjaluci.

Igrač Anderlehta je želeo i da se ta tradicija prenosi iz generacije u generaciju, pa će devojčice koje imaju najbolji uspeh pri završetku škole na svečanosti poneti skupoceni nakit. OVDE pročitajte šta je Vranješ brutalno rekao o Karleuši! 

"Ognjen je dugo razmišljao šta bi bilo najbolje da uradi sa ogrlicom koju je kupio na licitaciji od Cece. Želeo je da nakit ima višestruku namenu i zato je rešio da je pokloni ustanovi u kojoj borave devojčice koje nemaju dovoljno materijalnih sredstava, a ni uslove da sebi obezbede garderobu i sve prateće sitnice za maturu. Odlučio je da na neki način "zavešta" ogrlicu koju je Ceca nosila kako bi je svake godine na maturi ponela devojčica koja je školu završila sa svim peticama. Ogrlica će do kraja sledeće nedelje biti u domu u njegovoj rodnoj Banjaluci, jer se matura bliži"

On tvrdi da Vranješ lično ne poznaje Ražnatovićevu, ali da je izuzetno ceni, i to je jedini razlog zašto je odlučio da se njen nakit prenosi, što bi naš narod rekao, s kolena na koleno. OVDE pročitajte koju poruku je Vranješ poslao Karleuši! 

"Ceca je jedna od pevačica čiji lik i delo Ognjen poštuje. Kada je početkom aprila video na njenom profilu da je objavila akciju, fudbaler se nije dvoumio, nego je odmah učestvovao u licitaciji. O tome nije hteo da se priča i piše, zato je tada svoju ponudu izneo sa lažnog profila. Bio je siguran da će novac otići u prave ruke, pa je uplatio hiljadu evra više nego što je tada izneo na licitaciji", završava sagovornik. OVDE pročitajte šta je Sloba kupio od Ceca za 1.500 evra! 

Ceca je bila prijatno iznenađena kada je čula za Vranješovu odluku.

"To je zaista lep gest. Veoma mi je drago. Ideja je sjajna i originalna", rekla je pevačica.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji