Srbija bruji o njenim akcijama u Zadruzi, a niko ne zna da je Nadežda pre nekoliko godina bila ZAROBLJENA od strane NAORUŽANOG muškarca (VIDEO)

Videvši da je mladić "psihički nestabilan", Nadeždu je odmah uvatila panika

Nadežda Biljić, koja je počela karijeru u šouu Zvezde Granda, javnosti je skrenula pažnju odnosom u štali sa Mikijem Đuričićem.

Međutim, i pre nekoliko godina skrenula je pažnju na sebe tvorcima tada popularne emisije Nemoguća misija. Biljićeva, koja je učestvovala u skrivenoj kameri, ušla je u cvećaru gde se pojavio i naoružani mladić, koji nije tražio ništa već samo da ostanu mirni u prostoriji.

Videvši da je mladić "psihički nestabilan", Nadeždu je odmah uvatila panika, te se po ulasku ovog momka video strah na njenom licu, pa je histerisala i vikala,

"Kako ja da budem sigurna da ćemo biti bezbedne kada si ušao sa pištoljem u ruci", vikala je Nadežda tada.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji