BALKAN BRUJI O TAJNOM RAČUNU POKOJNOG ŠABANA: Evo šta je sa 2 MILIONA € skrivenih u Nemačkoj i kome su PARE od nastupa išle direktno na račun!

Ilda Šaulić, ćerka pokojnog pevača Šabana Šaulića, još shrvana tugom, tvrdi da pevač nije imao tajni račun u Nemačkoj.

"Neka puste nas i mog oca na miru. Nedavno sam rekla sve što sam imala reći",  rekla je Šabanova kći Ilda.

Pevač je navodno bogate napojnice koje je dobijao spremao na tajni bankovni račun. Tako je hteo da osigura starost i svojoj porodici bezbrižan život.

Cela regija bruji o tome da je reč o računu koji će Šabanova udovica Gordana moći otvoriti samo uz advokata. Pevaču bliski ljudi tvrde da su to izmišljotine.

Uvereni su da ne postoji nikakav skriveni račun, a to je potvrdio i Goran Jovanović, agent koji je brinuo o Šabanovoj karijeri, a sad je svojevrsni “glasnogovornik” porodice.

"Nema veze s istinom. Pa Šaban nije imao nikakav račun, a kamoli skriveni. Plaćanja za gaže i nastupe išli su na račun ženine firme, Gordana mu je bila zastupnik. Pa koliko bi trebalo da zaradi da uspe ‘da sakrije’ dva miliona evra", rekao je Jovanović.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

Preporuka za čitanje

Novosti dana Politika Ekspres 

Ekspres Politika predstavlja online magazin sa osvrtom na dnevno političku situaciju u Srbiji i svetu. Ovaj online news portal nije ni u kakvoj vezi sa kompanijom Politika AD koja se bavi izdavanjem magazina: Bazar, Politikin Zabavnik, Ilustrovana Politika, Viva, Svet kompjutera, Mali Politikin Zabavnik, Enigmatika i Razbibriga, kao i dnevnih novina Politika i Sportski žurnal, a koje izlaze pod firmom Politika novine i magazin. Politika Ekspres Online predstavlja poslednji pravi tabloid u Srbiji koji se nalazi među TOP 50 najčitanijih sajtova u Srbiji